Erik ten Hag før kampen mot Brentford på Old Trafford.

Dette sa Ten Hag om laguttaket og om Fletcher

Publisert Sist oppdatert

Det har blitt en vane at Erik ten Hag har måtte gjøre endringer på laget på grunn av skader. Kampen mot Brentford har heller ikke vært noe unntak.

Med Harry Maguire  og Kobbie Mainoo inne på fysiorommet siden sist og en Mazraoui som ikke er helt klar etter et lite inngrep i hjertet, fikk manageren spørsmål fra MUTV om byttene i forsvaret.

– Vi har en tropp med spillere som alle er gode nok til å bidra. Det kunne vi se med Jonny Evans mot Aston Villa hvor han ledet forsvaret, dirigerte og spilte en veldig god kamp på et høyt nivå. Jeg forventer det samme av ham også i dag, men også av resten av spillerne. Det er en kamp vi må vinne.

Kampen gir også mulighet til å komme tilbake på vinnersporet etter fem strake kamper uten seier. Det er også den første kampen i en svært hektisk periode og den første etter den avsluttede landslagspausen. 

Ten Hag ble spurt om hvordan han ser på kampen.

– Jeg ser frem mot å komme i gang. Å ha en pause som vi nå har hatt gir blandede følelser. Det gir tid til å jobbe, men samtidig er de fleste spillerne borte. Vi gikk inn i pausen med gode prestasjoner mot Porto og Aston Villa selv om vi ikke vant kampene. 

– Vi har holdt nullen i fire kamper i ligaen, men vi har ikke scoret nok mål. Det må vi gjøre noe med.

På benken for United mot Brentford finner vi første gang også 17 år gamle Jack Fletcher. Ten Hag forklarer at det hovedsakelig handler om skader.

– Vi har mange skader i midtbaneleddet. Kobbie Mainoo, Mason Mount og nå også Toby Collyer som også har pådratt seg en skade. 

–  Jack er nestemann rekken. Han gjorde det veldig bra da han var med på turné. Han har utviklet seg, men det handler også om skadene i midtbaneleddet. Dette er en belønning for arbeidet han har gjort. Han må være klar for når du er på benken så kan det være at du må i aksjon. Jeg er sikker på at han kan bidra på en god måte om han kommer inn.

Da Ten Hag senere pratet med Sky Sports like før avspark var manageren klar på at ikke alle prestasjonene denne sesongen har vært så dårlige.

– Vi har holdt nullen, skapt sjanser, jeg vil si massevis av sjanser, men vi har ikke klart å score nok mål, og som vi alle vet så handler det om å score mål i fotball. Vi spiller veldig bra med ball i laget kommer i de riktige posisjonene. Vi har forsvart oss bra som et lag med fire av kampene uten å slippe inn mål. 

– Den eneste gangen vi har vært underlegne var mot Tottenham da vi ble redusert til ti mann. Alle de andre kampene har vi skapt sjanser, selv mot Liverpool hvor vi havnet under så spilte vi ganske bra og skapte sjanser, men igjen klarte ikke å score.

Powered by Labrador CMS