Alejandro Garnacho feirer scoring mot Chelsea.

GARNACHO I SUPERFORM:

Dette har ikke skjedd siden Michael Owen gjorde det for 25 år siden

Publisert Sist oppdatert

Alejandro Garnacho vokser stadig høyere på den berømte stjernehimmelen.

19-åringen fra Argentina har fortsatt å ta store steg som fotballspiller etter at han forrige sesong for alvor slo gjennom i Premier League.

Den unge juvelen står med sju fulltreffere i ligaen så langt denne sesongen. 

Scoringene er imidlertid noe «merkelig» fordelt. 19-åringen har nemlig kun scoret i fire forskjellige kamper. Kun ved én anledning har han kun scoret ett mål.

De seks resterende målene har blitt fordelt likt på tre kamper. Forrige tenåring som scoret to mål i tre forskjellige ligakamper i én og samme sesong var Michael Owen helt tilbake i 1998/1999-sesongen.

Den første måldobbelen denne sesongen kom hjemme mot Aston Villa på Boxing Day, før han igjen scoret to ganger mot West Ham på Old Trafford 4. februar.

Mot Chelsea kom altså Premier League-scoring nummer seks og sju for sesongen.

Før søndagens storkamp mot Liverpool fikk Erik ten Hag spørsmål om Garnachos utvikling denne sesongen.

– Progresjonen hans er fantastisk. Det er det ingen tvil om. Det er likevel mange utfordringer som venter for ham. Defensivt har han mye å gå på. Jeg må likevel si at innvirkningen han har på dette laget er veldig bra, sa Ten Hag til MUTV.

Garnacho leverte en praktfull kamp da Liverpool ble slått 4-3 i FA-cupen for tre uker siden. Argentineren har imidlertid fortsatt til gode å score mot erkerivalen. 

Kanskje kommer den første nettkjenningen søndag?



Powered by Labrador CMS