– Dette er årets kamp for Barnsley, og det er opp til oss å gjøre det til vår kamp

Publisert Sist oppdatert

Det er stor spenning knyttet til hvilke spillere som får sjansen mot Barnsley i tirsdagens kamp. United.no har spådd åtte endringer i startelleveren, siden behovet for rotasjon er stort, og i intervjuet med klubbmedia svarte Ten Hag bekreftende på spørsmål om det med rotasjon er i tankene hans før Barnsley-kampen. 

– Ja, men vi må også konstruere et lag, og vi har ikke fått jobbet med relasjoner, mønstre og rutiner hittil siden spillerne kom inn sent [etter landslagspausen]. Vi gjorde det i sesongoppkjøringen med så mange spillere, så vi må også tenke på dette.

Ten Hag fikk også spørsmål om det med spillere som har spilt i andre posisjoner enn den naturlige posisjonen, med Jonny Evans og Casemiro brukt som eksempler, og om dette er noe Ten Hag forventer av alle spillerne sine.

– Ja, hvis det er nødvendigvis, og en trenger noen til å spille i en posisjon de ikke alltid spiller i. Men Jonny Evans har spilt som venstreback tidligere, og Casemiro har spilt som midtstopper før, så de kjenner disse posisjonene.

Casemiro er ikke ukjent med midtstopperposisjonen – kanskje spiller han der igjen mot Barnsley...?

Uansett lagoppstilling kommer Manchester United til å være favoritter i kveldens kamp, men Barnsley vil uansett ha forhåpninger om en cupbombe. 

– Dette er årets kamp for dem. De kommer til å være veldig fokuserte, og fulle av energi når de går inn i denne kampen, og det er opp til oss å gjøre det til vår kamp. Vi ser frem til å invitere dem hit, og til å gå inn i denne kampen med full energi og motivasjon, sier Ten Hag, som foreløpig ikke har tapt mot laveredivisjonsmotstand som United-manager.

Nederlenderen ga også uttrykk for at han har den samme troppen tilgjengelig som i lørdagens kamp mot Southampton – altså ingen nye spillere tilbake fra skade, men heller ingen nye skader.

Se hele intervjuet her.

Powered by Labrador CMS