Joshua Zirkzee. Player of the match. Mot Fulham.

– Det kunne ikke blitt bedre enn dette

Publisert

Med 29 minutter igjen å spille, da det fortsatt stod 0-0 på lystavla på Old Trafford, så kom Joshua Zirkzee innpå til sine første United-minutter.

De første 25 minuttene etterpå så var det imidlertid ikke så mye han viste.

Likevel endte dagen som i en drøm.

Da Bruno Fernandes, med fire minutter igjen å spille, vendte bort sin oppasser på kant, det åpnet seg rom midt på banen, Zirkzee fikk den videre til Casemiro og så til Garnacho, som slo inn og der kom 23-åringen løpende og nærmest tuppet ballen inn i hjørnet.

Old Trafford eksploderte. Målet ble også seiersmålet, og smilet gikk nesten rundt da han ble intervjuet av Sky Sports like etter kampslutt.

– Å vinne her, i den første hjemmekampen, å også få et mål, det kunne ikke vært bedre, begynte han.

– Jeg ble jo fortalt at det å score foran Stretford End er en av de beste følelsene man kan oppleve som United-spiller, så jeg er takknemlig for at jeg fikk oppleve det allerede i første kamp.

Se høydepunktene fra kampen og målet her:

– Det går nesten litt rundt for meg nå, men vi fikk seieren, det var den vi ønsket, det var den fansen ønsket, men jeg kan ikke helt forklare følelsene min. Den er bare veldig fin nå.

Han ble bedt av Ten Hag om å komme innpå med energi for å hjelpe laget så mye som mulig. Det gikk jo bra da det endte med scoring.

Nå videre handler det om å jobbe hardt. Hver dag.

– Han (Ten Hag) har ikke sagt så mye spesifikt om sesongen, men vi er en stor klubb, hvor vi alltid skal jage det beste. Hver eneste dag. Det er også planen min, sa Zirkzee, som også fikk utmerkelsen «player of the match» av Sky Sports for scoringen.

Powered by Labrador CMS