– Det føles fantastisk!

Publisert

Nyopprykkede Southampton holdt lenge godt følge med United, og fikk en strålende mulighet til å ta ledelsen på straffe etter at Diogo Dalot la Tyler Dibling i bakken. 

André Onana reddet imidlertid Cameron Archers forsøk og like etter headet Matthijs de Ligt United i føringen.

Se høydepunktene fra 3-0-seieren:

Etter kampen ble strafferedningen til Onana trukket frem som øyeblikket som endret kampbilde av både De Ligt og manager Erik ten Hag. 

– Det var en viktig redning, og det føles fantastisk gliste Onana da han ble intervjuet av TNT Sports etter kampen.

Onana og lagkameratene har vært under et betydelig press etter tapet mot Liverpool på Old Trafford i forrige ligarunde, men Onana sier det ikke er noe han har tenkt mye på de siste dagene. 

– Det er prisen du må betale for å spille for denne fantastiske klubben. Det er press hele tiden, smiler han. 

Onana har spilt, med stort hell, med både Lisandro Martinez og Matthijs de Ligt foran seg i Ajax og nå ser det ut til at trioen har funnet tonen i United også. 

– De Ligt og Martinez var strålende. Vi måtte bytte stoppere mange ganger sist sesong og det gjør jobben vanskeligere. Jeg må også tilpasse meg midtstoppernes kvaliteter og ferdigheter. Om Casemiro må vikariere som stopper så må jeg justere stilen min litt og jeg husker da Bruno Fernandes måtte ned å spille midtstopper i en kamp, forklarer Onana.

Etter at De Ligt og Rashford hadde gitt United en 2-0-ledelse, fikk innbytter Alejandro Garnacho æren av å score Uniteds tredje mål på overtid. 

Powered by Labrador CMS