- Det finnes ingen lederskikkelser!

Publisert Sist oppdatert

Kritikken av United etter at klubben nylig har lagt bak seg sin svakeste sesong i Premier League-æraen kommer fra flere hold, også tidligere spillere.

En av de aller største, Wayne Rooney, har de siste månedene vært ganske så frittalende som ekspert hos Sky Sports og har på ny sagt akkurat hva han mener.

I en fersk episode av The Overlap med Gary Neville er den nyansatte Plymouth-manageren klar på at United-garderoben mangler lederskikkelser, noe som har vært en gjenganger siden Ferguson ga seg tilbake i 2013. 

- For det første vil jeg si at et hvert lag trenger rundt fem spillere i garderoben som kan være lederskikkelser.

- I United så kan man fortsatt stille spørsmål rundt hvem som er ledere i laget. Jeg vet at Bruno Fernandes er kaptein, men hvem er de andre lederskikkelsene i den garderoben? Jeg må være ærlig å si at jeg ikke ser noen andre.

- Hver gang de slipper inn et mål så faller hodene deres raskt og det virker som om de ikke tror det er noen vei tilbake i kampen.

Den tidligere United-kapteinen ser igjen tilbake på sine uttalelser rundt Marcus Rashford for noen uker siden, og mener at han som er lokalt oppfostret nå burde vært blant lederne i denne United-garderoben.

- Jeg tror at han (Marcus Rashford) alltid har vært sånn, med klar referanse til debatten om Rashfords kroppsspråk. Han har aldri vært den spilleren som har vært mest verbal på banen.

- Når han går gjennom tøffe perioder, eller du vil at han skal jobbe enda hardere er det spillere rundt han som må kreve det av ham og det er ikke noe jeg ser.

Rooney sier at Rashford aldri har vært en spiller som tar tak.
Powered by Labrador CMS