Thomas Frank og Erik ten Hag hilser på hverandre før Manchester United 2-1 Brentford, 7. oktober 2023.

- Det er utrolig hvor mye kritikk han har måttet tåle

Publisert Sist oppdatert

Brentford-trener Thomas Frank mener at Manchester United-manager Erik ten Hag har fått for mye kritikk. Dette kom frem under pressekonferansen i forkant av lørdagens Premier League-kamp.

Landslagspausen er over, og United er tilbake i aksjon denne helgen. Klokken 16:00 skandinavisk tid møtes lagene på Old Trafford.

– Det er utrolig hvor mye kritikk han har måttet tåle, sa Frank under pressekonferansen.

– Som hovedtrener vet jeg hvordan det føles å være i en slik situasjon. Jeg synes [kritikken] er for mye. Han er en god trener; han har vunnet to trofeer på to sesonger. Men jeg forstår hvordan det er: Hvis laget vinner, er manageren fantastisk; hvis laget taper, er manageren helt elendig! Sannheten ligger vel et sted midt mellom.

Frank gjorde det klart at han har sympati for Ten Hag, og sa at kritikken mot ham ikke er fortjent, spesielt med tanke på hans prestasjoner med to trofeer på så kort tid. Samtidig understreket han at resultatene skyldes mange faktorer, inkludert spillere, supportere og klubbledelsen, ikke bare treneren.

Erik ten Hag hilser på Brentford-hovedtrener Thomas Frank, 30. mars 2024.

– Jeg har opplevd det mange ganger i min karriere: Vi møter et lag som har tapt tre kamper på rad, men de spiller som aldri før. Andre ganger møter vi et lag som har vunnet fem kamper på rad, men vi slår dem.

Han avsluttet spørsmålene om Ten Hag med å presisere at han ikke fokuserer så mye på den dårlige formen United har hatt denne sesongen, men heller på hvordan Brentford kan prestere. Han uttrykte også håp om å score tidlig i kampen, noe Brentford har gjort jevnlig denne sesongen.

På sine fire siste kamper i Premier League har Brentford scoret i løpet av det første eller andre minuttet. Dette har også skjedd mot motstandere som Manchester City.

Powered by Labrador CMS