– Det er utrolig, er det ikke?

Publisert Sist oppdatert

Denne lørdagen er det to år siden Manchester Uniteds U18-lag, anført av blant andre Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo, vant FA Youth Cup.

To år senere har den nå 19 år gamle argentineren for alvor slått gjennom og blitt en sentral brikke på førstelaget.

– Det er utrolig, er det ikke? Før pleide jeg alltid å gå på kamp, jeg elsket å se fotball med pappaen min. Så å høre hele stadion synge navnet ditt i en klubb som Manchester United, det føles ikke ekte.

– En klubb som Manchester United, som har en så rik historie, og for meg en av de største noensinne, med alle de fantastiske spillerne gjennom årene, det er som en drøm som går i oppfyllelse å spille her, sier Garnacho.

I serien «Lifeblood», som snart kommer på MUTV, beskriver han også blant annet det han omtaler som sitt største øyeblikk i karrieren: debuten for førstelaget.

– Jeg har hatt noen fine øyeblikk med klubben, men jeg vil aldri glemme dette og for meg vil det alltid være det viktigste. 

– Dagen jeg fikk debuten, den første dagen jeg fikk muligheten, og jeg vil alltid være takknemlig overfor manageren og klubben. For meg var dette det fineste øyeblikket i karrieren min.

Øyeblikket Garnacho kom inn til sine første minutter for førstelaget, i ligakampen mot Chelsea 28. april 2022.
Powered by Labrador CMS