NOUSSAIR MAZRAOUI: 

- Dere kan forvente enda mer fra meg

Publisert Sist oppdatert

- Dere kan forvente enda mer fra meg. Dette er bare starten. Når jeg virkelig blir komfortabel og slår meg 100 prosent til ro kommer det til å være enda bedre. 

Det sier Noussair Mazraoui til Inside United. 

At Mazraoui lover enda mer er ikke verst, for marokkaneren har allerede imponert voldsomt siden overgangen fra Bayern München til United i sommer. 

Allered fra første stund har han vist seg frem, og det var ingen selvfølge. Han ble kastet inn på laget mot Fulham etter bare to treningsøkter med sine lagkamerater.

- Jeg var veldig stolt av meg selv etter den kampen. Jeg hadde bare trent to ganger med mine nye spillere som man ikke kjenner. Eller, man kjenner dem fra TV og sånn, men man vet ikke helt hvordan man skal spille med dem, forteller Mazraoui om sin første kamp i United-trøya. 

Noussair Mazraoui har kommet godt i gang i Manchester United.

Siden har han spilt i alle Uniteds kamper. Mot Barnsley i ligacupen fikk han hvile fra start, men kom inn fra benken. 

Og Mazraoui forteller at han er fornøyd med starten på karrieren som United-spiller.

Den nye United-forsvareren, som kjenner Erik ten Hag godt fra tiden i Ajax, har omponert både offensivt og defensivt siden han ble United-spiller, og beskrev seg selv tidlig som en som «ikke blir stresset». Den allsidige backen forteller at han har en fortid som midtbanespiller og mener han kan spille hvor som helst. 

- Jeg er komfortabel uansett hvor jeg er på banen. Jeg lurer aldri på hva jeg må gjøre her eller der. Jeg bare vet hva som skal gjøres fordi jeg allerede har spilt i alle posisjoner. Det har hjulpet meg mye, forteller Mazraoui. 

Han sier at han hele tiden har vært sikker på at han en dag kom til å spille Premier League-fotball.

- Alle steg jeg har tatt var et steg mot denne store klubben. Steget til Bayern München også. Det var sånne øyeblikk som forklarte hvorfor du har jobbet så hardt hver dag. Det er derfor du gjør så mye ekstra. Det er for sånne øyeblikk du legger deg tidlig, hvorfor du ikke går ut (på byen) med vennene dine eller hvorfor du ikke spiser den pizzaen du har veldig lyst på dagen før kamp. Det er til syvende og sist verdt det, forteller Mazraoui, og fortsetter: 

- Jeg visste at jeg en dag kom til å spille i Premier League, men å få muligheten til å spille for denne store klubben, det er en drøm som jeg ikke engang kunne drømme om. 

Powered by Labrador CMS