Denne unggutten imponerte matchvinneren

TRONDHEIM: Noah Holm avgjorde kampen på Lerkendal på overtid. Etter kampen trakk matchvinneren frem Toby Collyer.

Publisert

Den 20 år gamle midtbanespilleren var Uniteds kaptein etter pause, og ved siden av keeper Radek Vitek, en av få United-spillere som utmerket seg. 

Det er ikke mer enn fem dager siden Collyer skrev under på en ny treårskontrakt med United. I de 45 minuttene Collyer spilte hadde han syv gjenvinninger av ballen, noe som var mest av samtlige spillere på banen, ifølge Fotmob. 

– Jeg la merke til ham, han var veldig bra. Jeg synes også at midtstopperne var robuste og fysisk sterke, sier matchvinneren til united.no. 

Holm sier kampen mot et noe reservepreget United, riktignok ispedd stjerner som blant andre Casemiro, Mason Mount og Marcus Rashford, ble omtrent som forventet. 

– Det er mange som skal spille og få en gjennomkjøring. Vi fokuserer naturligvis på oss seg selv, og synes det er gøy å se de mange unge spillerne hos oss som viser seg frem i denne kampen, sier Holm.

Og scoringen han banket i mål på overtid?

– Jeg synes det er fortjent at vi får den scoringen på tampen. Vitek står en veldig bra kamp, men det var en lettelse å få den nettkjenningen, smiler Holm. 

Powered by Labrador CMS