Scott McTominay fornøyd etter seieren mot Chelsea.

– Denne seieren skal manageren ha æren for

Publisert Sist oppdatert

United er tilbake på vinnersporet, etter en tidvis strålende offensiv kamp mot Chelsea. Kampen kunne vært avgjort allerede etter halvtimen, men til slutt ble det i stedet to Scott McTominay-scoringer som avgjorde i Uniteds favør.

Skotten var imidlertid fattet ved kampslutt.

– Vi startet veldig bra, noe som så ut til å glede fansen etter en ganske så fryktelig prestasjon mot Newcastle sist. Den var ikke bra nok, så å vinne her i dag var et klart pluss.

Med fem scoringer i Premier League til nå er han Uniteds toppscorer i turneringen.

Se video-sammendrag fra kampen her:

– Jeg vet egentlig ikke hvorfor det skjer nå, men jeg har alltid trivdes med å komme meg inn i boksen. Jeg kunne vel også hatt 1-2 flere mål her, men nå kunne jeg samtidig ramset opp så mange som var gode - Antony, Bruno, Harry for eksempel, men vi må levere som dette mer stabilt. Det er jo det som har manglet så langt.

– Hva var nøkkelen for seieren?

– Helt ærlig - manageren. Det handlet om måten vi gikk til kampen på, med noen lette treningsøkter som sørget for at vi var freshe. Vi er dermed fornøyd med kvelden. Det er en kveld vi kan bygge på.

– Vi må imidlertid ta én kamp av gangen, steg for steg. Vi kan ikke ta av. Det er neste kamp som er viktig, sa McTominay rett etter kampslutt.

Powered by Labrador CMS