Debutanten reddet United i seriepremieren

Publisert Sist oppdatert

Etter noen misbrukte gigantmuligheter så Manchester United lenge ut til å gå målløse av banen i seriepremieren mot Fulham.

I det 87. minutt dukket imidlertid innbytter og debutant Joshua Zirkzee opp inne i feltet og pirket inn 1-0-målet. Dermed fikk vi til slutt seier og tre poeng!

Debutant Zirkzee sørget for tre poeng i serieåpningen.

Sjansesløseri

Før hvilen var det først og fremst Bruno Fernandes som sto for omgangens største muligheter.

Først etter at Casemiro plukket opp et svakt utspill fra Bernd Leno i Fulham-buret og fant kapteinen alene gjennom litt ut mot høyre. Med utsiden av høyrefoten gikk imidlertid avslutningen rett på Fulhams sisteskanse.

Noen minutter senere fant Casemiro igjen Fernandes alene gjennom med en strålende stikker, men igjen maktet altså ikke portugiseren å overliste Leno.

Dermed var stillingen 0-0 da lagene gikk inn til pause.

Åtte minutter etter hvilen var det Mason Mount sin tur til å bli spilt til en stor sjanse etter et innlegg fra Marcus Rashford, men igjen vartet Leno opp med en god beinparade. 

Bruno Fernandes sløste bort to gigantmuligheter i den første omgangen.

Zirkzee reddet dagen

Med flere misbrukte muligheter valgte Ten Hag å sette inn Joshua Zirkzee til sin debut, og Alejandro Garnacho, da timen var spilt.

Ingen av de to satte umiddelbart sitt preg, men rett før slutt ble de helt avgjørende for at United gikk opp til 2-0.

Med et innlegg fra høyre fant Garnacho nederlenderen, som fikk en fot på ballen og pirket den ned i lengste.

På overtid fikk Garnacho selv en gigantmulighet til å sette inn 2-0 da Rashford spilte argentineren på blank kasse, men ballen gikk utrolig nok utenfor.

Allikevel endte det altså til slutt med 1-0-seier!

Powered by Labrador CMS