– De må vinne denne kampen, og han tenker allerede på søndag?

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hags laguttak, hvor Noussair Mazraoui starter i den offensive av de tre midtbanerollene og Joshua Zirkzee starter foran Rasmus Højlund, har blitt møtt med reaksjoner på sosiale medier og blant eksperter.

Blant dem som reagerer er tidligere United-spiller Paul Scholes. Scholes sitter torsdag i studio for rettighetshaver TNT Sports hvor han stiller spørsmål ved Ten Hags startellever.

– Jeg må si jeg er litt forvirret. Jeg håper Mazraoui har en bedre forståelse av hva som kreves av rollen enn jeg tror han har. Jeg klarer ikke å forstå forklaringen hans (Ten Hag). Jeg ser ikke på ham som en spiller til å spille i den rollen. Eriksen er derimot perfekt i den rollen.

Det at Højlund også er benket til fordel for Zirkzee var også noe Scholes ikke helt klarte å skjønne.

– Hvorfor tenker manageren allerede på søndagens kamp, jeg vet ikke. Han trenger å vinne kamper, nå! De er nummer 25 i Europa League og er akkurat nå ute av turneringen. De er nødt til å vinne kamper, og det raskt!

Nærmere kampstart blir det igjen diskusjoner rundt laguttaket etter at Owen Hargreaves også henger seg litt på det Scholes tidligere uttalte. 

Scholes fikk da mer vann på mølla og gikk igjen ut mot Ten Hag og det er spesielt det at Højlund ikke starter som var fokuset da.

– Erik ten Hag er ikke i en posisjon hvor han kan hvile noen spillere. Bruk de beste spillerne. Han er nødt å vinne kamper nå som han er under hardt press. Glem søndag! Højlund er i superform, så hvorfor ikke la ham bygge videre på det?

 Før han avslutter med å spå hvordan han tror det går i kampen:

– Det beste United kan håpe på her er uavgjort.

Powered by Labrador CMS