De Gea med to (!) strafferedninger mot AC Milan

Straffespark var ikke en av David de Geas styrker i Manchester United, men i søndagens Serie A-kamp mellom Fiorentina og AC Milan viste sisteskansen at han virkelig har det i seg.

De Gea reddet nemlig to straffespark for Fiorentina som til slutt endte med å vinne 2-1.

Først var han nede ved stolperota og stoppet Theo Hernandez' forsøk.

Deretter var det Tammy Abraham til å prøve seg til motsatt side, men igjen slengte De Gea seg riktig vei og stoppet den tidligere Chelsea-spissen.

Christian Pulisic utlignet riktignok til 1-1 noen minutter etter den siste strafferedningen, men en scoring fra Albert Gudmundsson i det 73. minutt sørget for at Fiorentina kunne juble for seieren.

Det er uansett De Gea som er på alles lepper etter kampen.

– Tro meg, han er fortsatt et monster. Han er en topp verdensklassespiller. Vi kan se hvorfor han er en virkelig mester. Vi burde takke ham hver dag - han er en topp keeper og en rollemodell, sa blant annet Fiorentina-manager Raffaele Palladino.