Clinton matchvinner for United - tok sesongens andre seier

Manchester United-kvinnene tok sesongens andre seier etter at Everton ble slått 1-0 på Merseyside søndag ettermiddag. Dermed har United-laget fått en god start på sesongen med seks poeng og null mål imot.

Grace Clinton scoret kampens eneste mål etter bare fire minutter. Da snappet hun opp en svak pasning fra Everton, satte fart mot mål og alene med keeper var hun sikker.

Her setter Grace Clinton inn kampens eneste mål mot Everton.

Clinton har nå like mange mål som hun har kamper for United etter at hun scoret i forrige helgs 3-0-seier over West Ham.

Det var en ganske jevnspilt kamp der begge lag hadde muligheter, men det ble med den ene scoringen til Clinton, som har fått en glimrende start på livet i United etter sitt vellykkede låneopphold i Tottenham forrige sesong.

Onsdag skal United-kvinnene i aksjon igjen, da mot Liverpool i den første gruppespillskampen i FA WSL Cup. Neste helg venter Chelsea i ligaen.

PS! Kampen ble ikke sendt på MUTV, og strømmingen av kampen fra den offisielle YouTube-kanalen til Barclays Women's Super League var ikke tilgjengelig for skandinaviske seere, og dermed ble det dessverre bare sporadiske oppdateringer fra kampen denne gangen.

Everton 0-1 (0-1) Manchester United

Womens Super League, The Walton Hall Park

United: Phallon Tullis-Joyce – Jayde Riviere, Maya Le Tissier, Millie Turner, Dominique Janssen – Lisa Naalsund (Simi Awujo, 67), Grace Clinton, Ella Toone (Hinata Miyazawa, 76) – Geyse (Celin Bizet, 68), Elisabeth Terland (Melvine Malard, 67), Leah Galton.

Gule kort: Jayde Riviere (45), Melvine Malard (74)

Mål: 0-1 Grace Clinton (4)

Ubenyttede innbyttere: Gabby George, Aoife Mannion, Hayley Ladd, Rachel Williams, Safia Middleton-Patel.

SLUTT! United vinner 1-0 og tar sesongens andre seier på like mange forsøk.

90: Det legges til tre minutter.

84: Stor United-sjanse, men avslutningen til Miyazawa blokkeres mesterlig av Everton.

76: Nytt United-bytte: Ella Toone går ut, inn kommer Miyazawa.

74: Malard, som kom inn for bare noen minutter sider, får et gult kort etter å ha stått i veien for et Everton-frispark.

67: Fortsatt 1-0 til United, som gjør et trippelbytte: Terland, Naalsund og Geyse går av, inn kommer Malard, Awujo og Bizet.

46: Andre omgang sparkes i gang. Everton med avsparket.

PAUSE! I en omgang der Manchester United har styrt mesteparten av spillet står det 1-0 til United-kvinnene.

4 min: MÅL. Grace Clinton sender United i en tidlig ledelse. Scoringen kom etter at hun snappet opp en svak pasning fra Everton, satte full fart mot mål og plasserte ballen kontrollert i mål.

1 min: Kampen er i gang.