SKY SPORTS: 

- Chelsea ser på muligheten for å hente Sancho - kan tilby spiller i retur

Chelsea har signert ti spillere denne sommeren. Kan Jadon Sancho bli nummer elleve? 

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke utenkelig, for ifølge Dharmesh Sheeth i Sky Sports og er Chelsea én av to klubber som utforsker muligheten for å hente United-spilleren. 

Juventus er den andre klubben. Sheth skriver at Juventus ønsker å hente Sancho på et sesonglangt lån, noe vi også har omtalt i ryktespalten vår her på united.no. 

Chelsea utforsker ifølge rapportene både muligheten for en permanent overgang, så vel som et lån. Sheth hevder at en løsning som inkluderer en overgangssum pluss en Chelsea-spiller har blitt diskutert. Hvem denne spilleren eventuelt vil være, er ikke kjent. 

Chelsea-stallen er imidlertid av det større slaget, så de har nok av alternativer. United har tidligere denne sommeren blitt koblet til venstrebacken Ben Chilwell, som kan forlate London-laget denne sommeren.

United og Chelsea skal allerede ha vært i samtaler om en mulig løsning, melder Sky Sports. 

Manchester United foretrekker ifølge rapportene et permanent salg av Sancho, men har ikke utelukket å la ham gå på lån heller.

Det er ikke første gang Chelsea nevnes i samme åndedrag som Sancho. Tidligere i august meldte The Athletic at det var en følelse innad i United av at Chelsea kunne komme på banen

Jadon Sancho.

Sancho har, etter United-comebacket i sommer, bare vært på banen i én av Uniteds tre tellende kamper denne sesongen. Han kom inn fra benken i Community Shield-oppgjøret mot Manchester City, og sto deretter over serieåpningen mot Fulham.

Lørdag reiste han til den engelske sørkysten sammen med resten av United-laget, men var ikke en del av kamptroppen. Jadon Sancho-sagaen har vært en lang en, og som vi var inne på i søndagens «Fem ting vi lærte» etter Brighton-kampen: Sancho har neppe noen fremtid i United.

Sancho har, siden han kom til United, spilt 83 kamper og scoret 12 mål. United-karrieren har på ingen måte blitt det noen av partene hadde sett for seg da han kom fra Borussia Dortmund for tre år siden. Tidligere i år ble det så ille at han faktisk returnerte til gamleklubben på lån etter at han og Erik ten Hag havnet på kant med hverandre. 

Det etter at Ten Hag kritiserte Sanchos prestasjoner på trening og kantspilleren svarte med å anklage sin egen sjef for å lyve. 

Tidligere i sommer ble det imidlertid kjent at de to hadde gjort opp og gått videre, men Sancho har ikke tatt vare på mulighetene han har fått i løpet av sommeren og virker nå å være på vei bort. 

United.no har tidligere erfart at Sancho ønsker seg bort og United skal selv være åpne for å selge kantspilleren. 

Powered by Labrador CMS