Bryan Robson kommer – kommer du?

Publisert

En av de største United-legendene, Bryan Robson, er på vei til Norge igjen, og blir å se i Halden i mars 2025.

Det er Red Army Halden som står for arrangementet, som har fått navnet «Bryan Robson - Unscripted, hosted by Pete Boyle».

I forbindelse med landskamppausen i mars vil det bli både en mulighet til spise middag med Robson, få en prat, en signert drakt og selvsagt også høre ham fortelle om hvordan det var å spille for United, som han gjorde både under Ron Atkinson i fem år og etter hvert også Sir Alex Ferguson i nærmere åtte år.

Han vant to ligagull, sitter igjen med tre FA-cuptitler og også cupvinnercupen med United.

Som enkeltstående kamp har Bryan Robson tidligere sagt at finalen mot Barcelona rangerer aller høyest blant de mange minneverdige kampene han fikk i United-trøya.

Dette er altså snakk om spilleren som hele seks ganger på 80-tallet var inne på årets lag i det som den gangen het engelsk 1. divisjon.

Fredag 21. mars er det en VIP-middag med Robson, men merk her: Det er begrenset med plasser på denne middagen. Kun 40!

Dagen etter, lørdag 22. mars, vil det på Brygga kultursal være en spørsmål og svar-seanse med Robson, ledet av Pete Boyle. Der vil publikum også kunne stille spørsmål.

Det koster 885 kroner for å delta på både VIP-middagen og lørdags-arrangementet, eller 580 kroner for å kun delta lørdagen.

Du kan lese mer om arrangementet og gå videre for å kjøpe billetter her!

Eller gå direkte inn på Ticketmaster for å kjøpe billetter her. (Velg søk etter billetter, for å se de ulike billett-alternativene).

Powered by Labrador CMS