Slug & Lettuce. Fasade.

MANCHESTER-TIPS:

Betal én gang og drikk så mye du vil eller kan på to timer

Publisert

Ok, da, dette finnes også på noen andre steder i verden enn Manchester. 

Og nei, dette er ikke oppfordring til fyll, men et av mange tilbud som ikke er normale i Skandinavia, men som er mye mer normalt i Manchester.

Derfor forteller vi om det.

Dette er nok heller ikke for familier, i alle fall ikke familier med små barn eller tenåringer, men for par, jente- eller guttegjenger og folk som ønsker å nyte livet med mest mulig god drikke, til en akseptabel pris – samtidig som man får et ok eller godt måltid.

Gjør da plass til: Bottomless brunch!

Konseptet finnes på en rekke restauranter og utesteder i Manchester, og innebærer at du betaler én pris, gjerne 30-35 pund og for det får du et måltid (frokost/lunsj) samtidig som du i en tidsbegrenset periode, gjerne på to timer, kan drikke så mye alkohol som du måtte ønske, innenfor noen kategorier alkohol.

Den eneste begrensningen er at man må drikke opp det glasset man har fått servert før man får et nytt glass.

Hvis dette er noe som frister så sjekk nærmere eller google steder du kjenner eller går forbi, men vi tar med noen alternativer her, som finnes flere steder i eller i nærheten av Manchester sentrum.

Her er et kart med noen muligheter for dette i Manchester sentrum.
Trykk her for å se på kartet i Google Maps.

Kart. Manchester sentrum. Med Bottomless Brunch-steder.
Kart. Manchester sentrum. Med Bottomless Brunch-steder.

Slug & Lettuce

Ligger både på Deansgate, Portland Street og i Spinningfields:

Frem til 18 hver dag: Koster 33 pund. 

Du kan velge mellom burgere, meksikansk, toast og en masse annet, og drikke så mye Prosecco, mix drinks med gin, rom, vodka, sex on the beach, Woo Woo, Mimosa, Bloody Mary, Aperol Spritz eller her også Amstel-øl som du vil. Du kan også legge 10 pund ekstra i potten for å få tilgang til Martinier og Sangria.

Les mer om tilbudet her.

Revolution Bar

Ligger i Deansgate, på Oxford Road og i Parsonage Gardens

Frem til 18 hver dag: Koster 32,5 til 35 pund. Siste drikke-bestilling senest 15 min før de to timene er ute, og hele bordet (minimum 2) må være med på tilbudet.

 For dette får du en valgfri burger, pizza, vegansk rett eller liknende, og her er det Aperol Spritz, Disaronno Fizz, Bloody Mary, Mimosa, Fizz, Amstel eller Orchard Thieves som er alternativene, med mindre man går for Premium-pakken for 10 pund ekstra.

Les mer om tilbudet deres her. 

The Directors Box

Booth Street, midt I sentrum, like ved der Rosso restaurant lå.

Vant pris for beste bottomless brunch i 2023: Velg burger, stor engelsk frokost, vegansk frokost eller pizza, og drikk så mye Prosecco, Raspberry Cooler, Ex on the beach, gin mixer, øl eller cider som du ønsker.

Les mer om tilbudet deres her. 


Vil du hjelpe oss? Har du egne tips til Manchester?

United.no ønsker denne sesongen å sakte, men sikkert utvikle vår egen Manchester-side stappfulle av tips om byen, fra både oss ansatte, men ikke minst fra alle dere som er medlemmer og United-supportere som reiser til byen.

Vi tenker restauranter, puber, ting for familien, attraksjoner, lek og moro, bortgjemte perler og slike ting. Hva er det førstegangsreisende bare bør prøve? Hva er det du mer rutinerte kanskje ikke vet om?

Så har du gjort eller opplevd noe som andre også fortjener å vite om - fyr av gårde en liten mail om det til [email protected]

Du må gjerne også sende med et bilde eller to eller eventuelt en liten video av f.eks et måltid, en fasade, noe familien bare elsket og du filmet og slike ting. Så skal vi få det ut her på united.no utover høsten og vinteren.

Powered by Labrador CMS