Berrada og Ashworth om Ten Hag: – Han har vår fulle støtte

Publisert Sist oppdatert

Presset på Erik ten Hag er i ferd med å øke igjen etter 0-3-tapet mot Liverpool og kun tre poeng på tre kamper i sesongstarten.

Manchester Uniteds nye sportslige ledelse, med Omar Berrada og Dan Ashworth i spissen, er imidlertid tydelige på at de har full tiltro til nederlenderen. 

– Erik har vår fulle støtte og vi har jobbet veldig tett i dette overgangsvinduet, og vi skal fortsette å jobbe veldig tett med ham for å hjelpe ham med å få de beste resultatene for laget, sa Berrada i en Q&A med flere journalister før Liverpool-kampen, her gjengitt av The Telegraph.

På spørsmål om ledelsen fortsatt vil ha troen på Ten Hag selv om United får en dårlig periode med flere dårlige resultater, legger han til:

– Absolutt. Vi tror Erik er den rette treneren for oss og vi støtter ham fullt ut.

Sir Dave Brailsford, Omar Berrada, Dan Ashworth og Jason Wilcox på Community Shield, 10. august 2024.
Ten Hag har United-ledelsen i ryggen.

4. juli ble det bekreftet at United forlenget kontrakten til Ten Hag til 2026, kun noen få dager etter at Ashworth begynte i jobben som sportsdirektør, og ni dager før Berrada kom inn som ny CEO.

De to sier at den avgjørelsen ble tatt før de begge ankom klubben, men at de uansett er fornøyde med beslutningen.

– Alt jeg kan gjøre er å si det Omar sier. Jeg har virkelig likt å jobbe med Erik de siste åtte ukene, sier Ashworth.

– Jeg ser på jobben min som å støtte ham på alle mulige måter som jeg kan, enten om det er operasjonelt, med rekruttering, medisinsk, psykologi, flyt på treningsbanen ...

– Det er bare å ta så mye som mulig av det fra ham, slik at han kan fullt fokusere på treningen og det taktiske slik at han kan levere suksess for Manchester United, sier Ashworth.

Powered by Labrador CMS