BEKREFTET: Evans har signert ny avtale

Jonny Evans er klar for nok en sesong med United.

Publisert Sist oppdatert

Fredag bekrefter klubben at Jonny Evans har signert en ny avtale med Manchester United. Avtalen skal vare til juni 2025. 

Evans startet sin karriere i United gjennom klubbens akademi. Han fikk 131 kamper i den røde drakta for han fortsatte karrieren på lån og hos West Bromwich og Leicester. 

Sommeren 2023 returnerte Evans til United-troppen. Han var med på flere av kampene under pre-season, for han omsider signerte en ettårskontrakt. Evans var en verdifull spiller for Erik ten Hag, som slet mye med skader, spesielt i forsvaret. Dette førte til at Evans fikk så mye som 30 kamper, inkludert finalen i FA-cupen på Wembley. Troféet fra FA-cupen legges til i samlingen han allerede har med tre Premier League-titler og to League Cup-seire.

- Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i Manchester United en sesong til, sa Evans.

- Å spille for denne flotte klubben og kjenne på støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium. 

- Å returnere til klubben forrige sesong var en ære; representere laget på banen sammen med fantastiske lagkamerater under en utmerket manager. Å vinne FA-cupen sammen var en uforglemmelig opplevelse; Jeg vet at vi kan utfordre om flere trofeer i sesongen som kommer.

Powered by Labrador CMS