BILD: 

- Bayern har avslått De Ligt-bud fra United

Bayern München skal ha avslått Manchester Uniteds første bud på Matthijs de Ligt, men klubbene fortsetter forhandlingene. 

Publisert Sist oppdatert

Det melder Christian Falk, som dekker Bayern tett for den tyske avisen Bild

Falk skriver at Uniteds bud var verdt 35 millioner euro, fordelt på 30 millioner pluss ytterligere fem i bonuser, mens Bayern ønsker seg 50 millioner pluss bonuser. 

Han påpeker imidlertid at Bayern er avhengig av å selge spillere for å kunne signere flere, og dermed fortsetter forhandlingene mellom klubbene. 

United og Matthijs de Ligt skal ha blitt enige om personlige betingelser for flere dager siden og 24-åringen skal være svært lysten på en gjenforening med Erik ten Hag.  Det har lenge blitt rapportert fra journalister tett på forhandlingene at United og Bayern har vært i samtaler, men at det ikke har kommet et formelt bud fra United - før nå. 

ANBEFALT DE LIGT-STOFF:

(+) FEM EKSPERTER DEBATTERER: Dette mener de om Matthijs de Ligt

(+) BUNDESLIGA-EKSPERT OM DE LIGT: - Hadde definitivt forsterket United

De Ligt og Ten Hag sammen fra tiden i Ajax.
Matthijs de Ligt og Erik ten Hag kjenner hverandre svært godt. Her i 2018 da de jobbet sammen i Ajax.

Det har tidligere blitt meldt at United ikke ønsker å betale det Bayern vil ha for den nederlandske midtstopperen, men at partene, etter et avslått bud, setter seg ned for å diskutere videre, betyr at det er håp fra begge sider om å få en avtale på plass. 

Basert på rapportene virker det ikke som at klubbene er altfor langt unna hverandre heller, og det skal være optimisme rundt en eventuell overgang. 

Ifølge Bild har Bayerns ærespresident Uli Hoeness lagt press på Max Eberl og Christoph Freund om å få til et salg. Eberl er styremedlem i Bayern, mens Freund er klubbens sportsdirektør. 

- Max og Christoph vet godt at nye spillere bare kan kommetil Bayern hvis det blir gjort et eller to store salg først, har Hoeness uttalt. 

Bayern har allerede gjort flere store signeringer denne sesongen. De slo United i kampen om Michael Olise og har i tillegg hentet Joao Palhinha fra Fulham. 

United skal ha tilbudt De Ligt en femårskontrakt og midtstopperen skal selv ønske at en avtale spikres så fort som mulig. Ten Hag skal ha vært i kontakt med Matthijs de Ligt flere ganger i løpet av sommeren og solgt inn Manchester United-prosjektet til sin gamle elev.

Fra før har United hentet en annen midtstopper denne sommeren. Leny Yoro ble hentet fra Lille og fikk lørdag sine første minutter som Manchester United-spiller. 

Powered by Labrador CMS