Både Yoro og Malacia inkludert i Europa League-troppen

Spillere som Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho og Toby Collyer er ikke med på listen. Frykt ikke - de kan likevel spille!

Publisert Sist oppdatert

Det er knappe tre uker til Europa League sparkes i gang med hjemmekamp mot nederlandske Twente. 

Manchester United har torsdag annonsert hvilke 25 spillere det er som skal representere klubben i de første åtte kampene.

Gledelig er det å se at Tyrell Malacia etter over ett år ute med skade er inkludert i den 25 mann store troppen. Det er også Leny Yoro som er ventet å være ute med sin fotskade en god stund til.

Med et kjapt overblikk tenker du kanskje hvorfor ikke spillere som Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo og Toby Collyer er inkludert. Dette er rett og slett fordi de regnes som egenproduserte og går under det UEFA kaller en B-liste som vil si at de er under 21 år og samtidig har vært over to år i klubben. 

Det gjør jo at spillere som Harry Amass, som fortsatt bare er 17 år, men som kom til klubben i fjor sommer fra Watford er med på listen over den fulle troppen.

Hele troppen:

Keepere: André Onana, Altay Bayindir, Tom Heaton, Dermot Mee

Forsvarsspillere: Victor Lindelöf, Noussair Mazraoui, Matthijs De Ligt, Harry Maguire, Lisandro Martínez, Tyrell Malacia, Leny Yoro, Diogo Dalot, Luke Shaw, Jonny Evans, Harry Amass

Midtbanespillere: Mason Mount, Bruno Fernandes, Christian Eriksen, Casemiro, Manuel Ugarte

Angrepsspillere: Rasmus Højlund, Marcus Rashford, Joshua Zirkzee, Amad Diallo, Antony.

Powered by Labrador CMS