- Avtalen er på plass

Publisert

Mandag melder både Florian Plettenberg og Fabrizio Romano at Bayern München og Manchester United har positive samtaler om en overgang for Noussair Mazraoui. Avatalen skal være på plass i følge Sky Sports-journalisten. 

United er også ryktet til en overgang for Matthijs de Ligt, men Plettenberg melder at United ønsker to separate avtalene for Matthijs de Ligt og Mazraoui. Foreløpig er det ingen planer om å fullføre begge overføringene i en pakke. 

Videre meldes det at ingenting vil stå i veien for overgangen til Mazraoui når Aaron Wan-Bissaka fullfører overgangen til West Ham. Tidligere mandag meldte  Sky Sports at West Ham er i samtaler med United om en mulig signering av Aaron Wan-Bissaka og at United har verdsatt han til mer enn 15 millioner pund. 

Fabrizio Romano forstår det også som at en avtale er på plass mellom United og Bayern for Mazraoui og republiserer innlegget han skrev tidligere. Det skal være snakk om en femårsavtale med mulighet for ytterligere ett år, i likhet med Zirkzee og Yoro. Wan-Bissaka må selges før avtalen signeres.

Powered by Labrador CMS