NOTISER:

Åpnet målkontoen i Napoli

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 27. september

McTominay åpnet målkontoen i Napoli

Scott McTominay kunne torsdag juble for sin første scoring i Napoli-trøya da han satte inn lagets femte og siste i 5-0-seieren over Palermo i Coppa Italia.

McTominay hadde kun få sekunder tidligere blitt byttet inn da en annen tidligere United-spillere, Romelu Lukaku, fant skotten med et lavt innlegg fra høyre, som han ekspederte i mål med sitt første touch i kampen.

Onsdag 25. september

Glimt med sjokkseier mot Porto

Porto regnes som en av Manchester Uniteds største utfordrere i denne sesongens Europa League, men portugiserne fikk en verst tenkelig start på turneringen da de besøkte Aspmyra onsdag kveld.

Der var det nemlig Bodø/Glimt som kunne juble for en svært imponerende 3-2-seier, etter scoringer av Kasper Høgh og Jens Petter Hauge (2). Mindre imponerende ble det ikke av at bodøværingene spilte nesten en hel omgang med en mann mindre etter at Isak Dybvik Määttä ble utvist like etter hvilen.

United skal i høst i aksjon mot både Porto og Glimt.

Porto venter allerede i Portugal neste torsdag, før Glimt kommer på besøk til Old Trafford 28. november.

Appleton takket nei til United-jobb

I sommer har det vært spekulasjoner om at United-akademiproduktet Michael Appleton – som har vært manager for Portsmouth, Blackpool (to ganger), Blackburn, Oxford United, Lincoln City og Charlton Athletic – var på vei tilbake til favorittklubben. 

Tanken skal ha vært at han skulle bli «loan manager», altså ansvarlig for Uniteds utlån, en jobb som kunne passet Appleton siden hans største styrke som manager har vært å rekruttere de riktige spillerne fra Premier League-akademier.

Daily Mail skriver nå at Appleton har takket nei til jobben, fordi han ønsker å fortsette innenfor trenergjerningen heller enn å ta en mer administrativ jobb.

United ønsker fortsatt å restrukturere denne avdelingen av klubben, men det blir altså uten mannen de håpet skulle ha ansvaret.

Powered by Labrador CMS