FABRIZIO ROMANO:

– Åpne for salg - dette er summen United ønsker seg

Publisert Sist oppdatert

Det foregår litt aktivitet rundt Scott McTominay i disse dager.

Torsdag skal Fulham ha fått et nytt bud på midtbanespilleren på 20 millioner pund avslått, men interessen virker ikke å ha avtatt av den grunn.

Fabrizio Romano skriver fredag at «The Cottagers» fortsatt ønsker å hente 27-åringen og at de jobber intensivt for å få til en overgang.

United skal være åpne for å selge, men kun dersom det kommer inn et bud med en totalsum på opp mot 30 millioner pund.

The Athletics Laurie Whitwell meldte på sin side torsdag at United kan gå med på å forhandle med Fulham til rundt 25 millioner pund.

Han påpekte også at United ikke aktivt jobber med å få solgt McTominay, selv om et mulig salg i stor grad vil bidra til å finansiere nye signeringer til klubben i sommer.

Tiden får imidlertid vise om det blir ytterligere utvikling i rapportene rundt midtbanespilleren.

Tidligere i sommer sa Erik ten Hag selv at klubben ønsker å beholde McTominay, og på pressekonferansen natt til fredag snakket manageren igjen varmt om ham.

– Jeg er så fornøyd med prestasjonene til Scott McTominay og så fornøyd med å ha ham i laget mitt, med tanke på typen han er. Han har en så innvirkning på dette laget med prestasjonene og lagånden sin.

– Nå bruker vi ham i en mer offensiv rolle, som passer ham mye bedre. Han er så viktig med tanke på å lage mål for laget vårt og jeg er veldig fornøyd med å jobbe med ham og ha ham i laget.

Powered by Labrador CMS