Amrabats bror måtte forklare Casemiro-uttalelse: – Tatt ut av kontekst

Publisert Sist oppdatert

Casemiro ble noe overraskende henvist til benken til fordel for Sofyan Amrabat i FA-cupfinalen, før det ble kjent at brasilianeren måtte trekke seg helt fra troppen på grunn av en skade.

Nå har Amrabats bror, Nordin, skapt overskrifter det siste døgnet som følge av noen uheldige uttalelser rundt Casemiro og det faktum at han måtte stå over.

– Casemiro var ikke skadet i FA-cupfinalen. Han fant ut at han ikke ville starte, så han tenkte «ok, da får jeg sitte på tribunen». Han var klar til å spille, har Nordin Amrabat blitt sitert på av blant andre Daily Mail.

I etterkant har imidlertid Nordin kommet med en forklaring på uttalelsene via sin X-konto.

Han forteller at det hele er blitt tatt ut av kontekst.

– I et intervju på TV i dag ble det antydet at broren min kun spilte i FA-cupfinalen på grunn av en skade på en annen spiller. Min respons på dette var kun spekulasjoner og min eneste motivasjon var å forsvare broren min som var på banen på grunn av sin egen fortjeneste og harde arbeid. 

– Mine ord har blitt tatt ut av kontekst, det var overhodet ingen dårlige intensjoner, og å antyde at en annen spiller valgte å ikke spille er galt. Jeg vet ikke hva som skjedde på dagen, så la oss bevege oss videre fra denne ikke-historien.

Powered by Labrador CMS