Amad: - Håper å bli i United hele mitt liv

Amad har kanskje vært Uniteds beste spiller denne sommeren. Tirsdag ga han et sjeldent intervju der han snakket om det Liverpool-målet og håpet for fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

- For å være helt ærlig, jeg håper å bli i United hele mitt liv. 

Det sa Amad da han møtte pressen sent tirsdag kveld skandinavisk tid. Erik ten Hag har mediefri et par dagerfør Uniteds fjerde treningskamp mot Real Betis. Der er forventningene nok en gang høye til Amad. 

Han har vært en av Uniteds aller beste spillere denne sommeren. Han sto over kampen mot Rosenborg på grunn av passproblemer, men herjet mot Rangers og sto igjen bak det meste United foretok seg offensivt mot Arsenal.

Han kan tydeligvis mer enn det også, for på søndagens trening kom det flere blinkskudd av at Amad vartet opp med flere redninger på treningsfeltet. 

Amad med et tigersprang.

Han ble vurdert som banens beste på united.no sin spillerbørs etter Rangers-kampen, og delte banens beste-prisen med Toby Collyer i oppgjøret mot The Gunners. 

Erik ten Hag har sagt at dette kan bli Amad sitt år, og den kreative United-spilleren er en spiller mange har store forhåpninger og forventninger til denne sesongen.

Ikke minst han selv. 

- Jeg er så motivert for å komme i gang med sesongen, jeg gleder meg så mye. Og jeg har tro på manageren. Jeg vet jeg ikke spilte så mye forrige sesong, men denne sesongen kommer til å bli en bra en for alle, og jeg er så motivert, sier Amad.

Forrige sesong gikk det veldig opp og ned for Amad. Skader holdt ham ute frem til slutten av desember, og etter det slet han med å komme inn på laget. Men mot slutten av sesongen viste han glimt av storhet. 

Uttalelser som den øverst i denne artikkelen skader nok ikke, men den unge ivorianeren har uansett blitt en ordentlig favoritt hos United-fansen etter sin avgjørende scoring i forrige sesongs FA-cupthriller mot Liverpool, og imponerte ved flere anledninger mot slutten av sesongen. 

- Jeg har sett det målet så mange ganger. Det var det viktigste målet i mitt liv. Jeg var veldig glad for å score det, og selv nå kan jeg ikke tro at det skjedde. 

Pressekonferansen i forkant av en ny treningsøkt i det stekende Los Angeles-solskinnet ble forsinket, men da Amad først var på plass tok han seg god tid til å snakke med det fremmøtte pressekorpset. 

Han ble blant annet spurt om hvordan han så på det å kjempe seg til en fast plass med tanke på all konkurransen som er om en kantposisjon på United-laget. 

- Vi har et bra lag med gode spillere, så den endelige avgjørelsen om hvem som spiller og hvem som er på benken er det manageren som tar. Alle ønsker å spille. Derfor må man gi alt for å kjempe om en plass i elleveren på trening. 

- Og når du ikke spiller må du være klar. Du kan se kampen når du sitter på benken. Alle på laget er viktige, sier Amad. 

Powered by Labrador CMS