– Alt jeg har hørt er at jeg er en del av klubbens fremtid

Publisert Sist oppdatert

2023/24-sesongen må sies å ha vært en stor opptur for Harry Maguires del, selv om midtstopperen gikk glipp av sesonginnspurten og FA-cupfinalen med skade.

Etter å ha vært nær en overgang til West Ham i fjor sommer, har han igjen blitt nevnt som en som potensielt kan forlate Manchester United denne sommeren, men til Sky Sports forteller 31-åringen at han selv er blitt fortalt av klubben at han er en del av fremtidsplanene.

På spørsmål om han ønsker å bli værende på Old Trafford, svarer Maguire:

– Med mindre klubben forteller meg at jeg er til salgs eller at jeg ikke er ønsket der mer, så er alt jeg har hørt, og handlingene jeg har blitt vist fra klubben, er at jeg er en del av fremtiden, sier Maguire.

– Det er på tide å kjøre på og gjøre denne klubben vellykket igjen, og utfordre om de store trofeene. Det er hva denne klubben krever, sier midtstopperen.

Harry Maguire på flyet til USA.
Maguire forteller at han er del av klubbens fremtidsplaner.

I et intervju med Manchester Evening News som også kom ut fredag formiddag snakker Maguire også om fremtiden, og de ulike overgangsryktene rundt klubben som aldri tar en slutt.

– Hver sommer og i hvert overgangsvindu i Manchester United, er det 15 spillere som skal ut døra og så får vi 45 spillere inn. Jeg tror alle spillere vet hva som egentlig foregår.

– Jeg er en spiller med kun ett år igjen av kontrakten min med en opsjon, men hvis de kommer til meg og sier at de ikke ønsker meg mer, så vil jeg selvfølgelig se etter andre alternativer. Men jeg har aldri blitt fortalt det.

Roser Ten Hag

Maguire snakker også om hvor tøft det var å miste EM med England, samt FA-cuptriumfen hvor mesteparten av fokuset inn mot finalen var på Ten Hags mye omtalte usikre fremtid.

– Det var så mye snakk i uka frem mot cupfinalen. Medieoppmerksomheten mot manageren var virkelig dårlig, men all honnør til ham og måten han taklet det på.

– Det var virkelig imponerende, og for gutta som dro frem en så strålende prestasjon, så hadde manageren og staben hans en stor rolle å spille i den finaleseieren, forteller midtstopperen.

Nå ser Maguire og United kun fremover.

– Ingen visste hva som skulle skje når vi gikk inn i sommeren, men avgjørelsen har blitt tatt nå.

– Vi har nye medlemmer i staben med Ruud og Rene, og alle ser frem til sesongen. Forhåpentligvis kan den bli vellykket.

Powered by Labrador CMS