Stoler på hele troppen

Sir Alex Ferguson forteller at han har tiltro til hele stallen.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren har gitt hele 27 spillere spilletid i Premier League denne sesongen, og har i flere sesonger vist at han er en mester når det kommer til å rotere på laget. Rotasjonsystemet har flere ganger blitt nevnt som en viktig del av Uniteds suksess de siste årene.

Manchester United kan gå opp i en tipoengsledelse før tittelrival Manchester City tar i mot Liverpool søndag. Skotten tror at bredden og talentet han er i besittelse av vil gjøre det mulig å kjempe i tre turneringer.

– Jeg tror iveren er god. Hvis du stoler på spillerne og har tro på dem, hvorfor ikke la dem spille? Det er ingen spillere jeg er motvillig til å la spille, forklarer Sir Alex, og utdyper:

– Alle kan ta del i kampene, uten tvil. Når vi spilte mot West Ham hjemme, ble jeg overrasket av hvor sterkt lag Sam Allardyce sendte utpå den kvelden, men vi gjorde ti endringer og de spilte veldig bra. Det var en god forestillingen og jeg var veldig fornøyd med det. Jeg gjorde ti nye forandringer uken etter, sier Ferguson fornøyd.

Ferguson oppgir det faktum at det er landslagsspillere han har til rådighet som en vital grunn til suksessen.

– Det er rett og slett fordi de er landslagsspillere.

Skotten er også fornøyd med de to spillerne som ikke er A-landslagsspillere i øyeblikket – Powell og Büttner.

– Det er bare Alexander Büttner og Nick Powell som ikke har hele seniorkamper. Nick Powell har slitt med en skade de siste ukene, men er tilbake i trening nå. Han er en spiller som kan utgjøre forskjellen for oss. Han er en talentfull gutt.

– Büttner har også funnet seg godt til rette, men han er ingen internasjonal spiller. Men det er alle omkring ham, så hvorfor ikke bruke ham?

Powered by Labrador CMS