Anderson i en egen klasse

United har fortsatt ikke tapt med Anderson på banen, og scorer klart mest med brassen. Sjekk de sentrale midtbanespillernes statistikk her.

Publisert Sist oppdatert

United.no har sett på midtbanespillernes betydning når de får sjansen i Premier League. Det betyr at vi har sett på hvordan det har gått i de minuttene hver enkelt spillere har fått sjansen i Premier League så langt i sesongen. Vi har sett på resultat, scorede mål og baklengs for United når de ulike spillerne har vært på banen.

Det har gitt noen interessante tall.

Les også: Lavtflygende vinger

Het Anderson

United har for eksempel aldri tapt en periode hvor Anderson har vært på banen. Det er han alene om blant midtbanespillerne.

Totalt har Anderson vært på banen i ni Premier League-kamper – 316 minutter – og enten brassen har startet kampene, byttet inn eller byttet ut – så lenge han har vært innpå har United aldri fått en negativ målscore. Det er også verdt å merke seg at United har scoret 13 mål på de 316 minuttene. Det betyr at United har scoret ett mål hvert 24. minutt i Premier League med Anderson løpende rundt på gresset.

Det er også en statistikk som ingen av de andre vise til.

Alle de andre midtbanespillerne har måttet tåle to eller tre tap i sine perioder på banen.

Cleverleys defensiv

Ellers viser statistikken også at United slipper inn færrest mål når Tom Cleverley er én av midtbanespillerne. Så langt i sesongen har United nemlig sluppet inn mindre enn ett mål per kamp med den egenproduserte midtbanespilleren på banen.

Paul Scholes kommer dårligst ut av den defensive statistikken. United slipper nesten inn ett mål per omgang med ham på banen i serien.

Minutter per United-scoring m/ ulike midtbanespillere:

Anderson: 24,31 minPaul Scholes: 36 minMichael Carrick: 36,76 minRyan Giggs: 38,36 minShinji Kagawa 40,75 minTom Cleverley: 41,88 min

Minutter per baklengs m/ ulike midtbanespillere:

Tom Cleverley: 94,25 minRyan Giggs 76,71 minMichael Carrick: 70,81Shinji Kagawa: 65,2 minAnderson: 52,66 minPaul Scholes: 48,85 min

Merk: Carrick har spilt 1.912 min i serien, Cleverley 1.131 min, Scholes 684, Kagawa 652 min, Giggs 537 min og Anderson 316 min.

Powered by Labrador CMS