FLYTTES OVER? Matteo Darmian har i det siste figurert på venstrebacken, selv om han i utgangspunktet er høyrebent.

– Vet ikke hvorfor jeg ikke spiller

Matteo Darmian har fått minimalt med spilletid under José Mourinho. Nå innrømmer italieneren at han er overrasket.

Publisert Sist oppdatert

Darmian sier han rett og slett ikke har noe godt svar på hvorfor han har fått svært begrenset med spilletid under José Mourinho.

– Må respektere treneren

Darmian har bare spilt to ligakamper denne sesongen, mot Burnley og Swansea, og forklarer til italienske medier etter landskampen mot Tyskland at han er i villrede.

På spørsmål om hvorfor han ikke har spilt flere kamper denne sesongen, lar ikke Darmian det herske tvil om at han opplever situasjonen som lite tilfredsstillende.

– Jeg vet ikke hvorfor, det er et vanskelig spørsmål å svare på. Treneren må ta sine avgjørelser og vi som spillere må akseptere dem. Jeg har alltid jobbet hardt og gjort mitt beste når jeg har blitt tatt ut og jeg vil fortsette med det, sier Darmian.

Jobber hardt

Sist sesong var det bare Daley Blind og Chris Smalling blant forsvarsspillerne som fikk flere kamper enn italieneren. Denne sesongen har det blitt med kun fem kamper og tre av disse har kommet i Europa League.

Antonio Valencia har vært solid på høyrebacken og virker å være United-sjefens klare førstevalg.

Darmian
SJELDEN SJANSE: Matteo Darmian har bare spilt fem kamper denne sesongen og tre av dem har kommet i Europa League, deriblant mot Feyenoord.

Darmian bedyrer at det ikke er noe galt med innstillingen hans. 

– Jeg mangler definitivt ikke innsatsvilje, og det er viktig særlig når jeg ikke spiller. Helt fra første dag har jeg prøvd å overbevise manageren, sier Darmian.

Darmian har blitt linket til italienske klubber når vinduet åpner igjen i januar, og det vil ikke komme som noen overraskelse om José Mourinho gjør endringer i stallen på nyåret.

Darmian vil imidlertid ikke spekulere i fremtiden i United.

– Nå skal jeg hjem til Manchester og vi har en viktig kamp mot Arsenal. Det er en kamp alle vil spille i, sier den italienske backen. 

Powered by Labrador CMS