FLYTTES OVER? Matteo Darmian har i det siste figurert på venstrebacken, selv om han i utgangspunktet er høyrebent.

– Jula den viktigste perioden

Matteo Darmian forbereder seg på et tøft juleprogram.

Publisert

Fem Premier League-kamper skal spilles innen 2. januar. For fotballfrelste er ikke jula som en ordinær høytid; det er en høytid fullspekket av idretten vi elsker.

Det er Matteo Darmian klar over.

– Jula er den viktigste perioden i sesongen, for vi har mange kamper på kort tid. Vi spiller annenhver dag og vi må få med oss så mange poeng som mulig. Kanskje mister rivalene våres noen poeng også, sier Darmian ifølge ESPN.

Frykter Chelsea

Italieneren virker å la seg skremme av Chelseas gode form.

gettyimages-629146800

– Trengte denne seieren

Med seier over Tottenham søndag tok de tre viktige poeng, og klatret et steg nærmere londonerne på tabellen. Nå er de «bare» tre poeng unna Tottenham på femteplass, og seks poeng unna byrival Manchester City på fjerdeplass.

– Vi trengte denne seieren. Kampene i forkant fortjente vi å vinne, men slapp alltid inn et mål mot slutten. Vi har spilt uavgjort fire av de fem siste. Det var viktig å slå Tottenham for nå er avstanden redusert, sier Darmian.

Kan spille høyre- og venstreback

Italieneren sier også, i diplomatisk stil, at det ikke er viktig hvor på banen han spiller.

– Jeg er en naturlig høyreback, men den er ikke noe stort problem å spille på venstresida. Jeg har spilt venstreback de siste kampene, og jeg føler meg komfortabel der.

Powered by Labrador CMS