– Intensiteten vår er tilbake

Marcos Rojo mener United er i ferd med å finne toppformen.

Publisert Sist oppdatert

Argentineren har fått mer spilletid etter at Eric Bailly pådro seg en kneskade i 4-0 tapet mot Chelsea for noen uker siden.

Rojo har vært på banen i Uniteds fire siste kamper, og startet de to siste mot Manchester City og Burnley i fraværet til Bailly.

LES OGSÅ: Bare et knep?

Til tross for at de røde djevlene allerede er åtte poeng bak ligaleder City, ser Rojo positivt på tingene. Han påpeker at laget spillemessig har gjort sakene sine bra, spesielt i de to siste kampene.

– Vi har spilt veldig godt, i alle fall i de to siste kampene. Man kan se at vi spiller med stor intensitet gjennom hele kampen, sier Rojo til Sky Sports

– Nærmer oss nivået vårt

rojo2

– Ett mål ville vært glasuren på kaka mot Burnley. Det var det vi trengte og vi klarte det ikke helt, men jeg er sikker på at vi nærmer oss det nivået vi kan spille på som lag, sier argentineren. 

LES OGSÅ: Rojo-slutt på sosiale medier 

Torsdag venter Fenerbahce i Europa League får Rojo og lagkameratene hans, før de røde djevlene drar til Wales og møter Swansea for et utrolig viktig Premier League-oppgjør søndag.

Flere mener Uniteds tittelambisjoner allerede svinner hen. Skal laget ha en realistisk sjanse om å løfte balløyas gjeveste pokal i mai, må Bob Bradleys menn slås på Liberty Stadium.

Powered by Labrador CMS