– Ingen muskelskade

Skaden til Marcos Rojo skal ikke være langvarig.

Publisert Sist oppdatert

Det er fortsatt temmelig sparsomt med oppdateringer på Marcos Rojo’ skade, men Mourinho-kjenner Duncan Castles har fått noe informasjon.

Han skriver at United nå føler seg sikre på at argentineren ikke pådro seg en muskelskade mot Reading. Det betyr imidlertid ikke annet enn at han i alle fall ikke mister hele januar. Castles skriver at Rojo vil være klar for det meste av januar-programmet.

Så er spørsmålet hvor raskt Rojo kan returnere. Mot Hull tirsdag? Mot Liverpool til helga? Eller først uka etter?

Den argentinske stopperen måtte gi seg bare 19 minutter ut i lørdagens FA-cupkamp, og selv om alle skader er ubeleilige så var nok denne ekstra lite passende siden United allerede har midtstopper Eric Bailly i Afrika-mesterskapet.

Det betyr at Mourinho hadde planlagt å klare seg med Rojo, Phil Jones og Chris Smalling gjennom åtte kamper i januar og starten av februar.

rojoarg
FORTVILET: Men HVOR mange kamper mister han? Det er spørsmålet alle United-fans ønsker svar på.

Skulle Rojos skade vare i flertallet av de åtte kampene så spørs det om United-manageren lever godt med det, eller om han føler seg tvunget til å reagere på overgangsmarkedet allerede nå. United har blitt koblet til flere midtstoppere den siste tiden, selv om det etter hvert har virket like sannsynlig at noe skjer til sommeren som nå i januar.

Så får man se om Rojo-smellen endrer på det.

Powered by Labrador CMS