LIVE: Nedtelling til storkampen

AVSLUTTET 20.00: Vi fulgte med på hva som skjedde i timene før avspark direkte fra Old Trafford. Se full oversikt!

Publisert Sist oppdatert

Er du i Manchester eller Skandinavia? Hvor nervøs er du? Klarer vi dette? Går det ikke? Vi tar gjerne imot dine tanker og bilder frem mot 19.45, da lagoppstillingen dukker opp.

Vi vil selvsagt også fokusere på det som skjer av reaksjoner og forberedelser i Manchester.

Send også en mail – gjerne med bilde – til [email protected] – så er det en sjanse for at du kommer med på denne siden.

NEDTELLING TIL KAMPEN:

20.00: Da avslutter vi nedtellingen for denne gang og ønsker alle lykke til! Kampen kan du følge videre LIVE HER. Vi takker for alle bidrag som er blitt sendt inn og håper dere har hatt en fin oppladning.

19.57: United: DeGea, Rafael ,Rio, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Welbeck, Giggs, RvP, Real: Diego Lopez, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi, Özil, Di Maria, Cristiano og Higuain.

19.55: Det går rykter om at Wayne Rooney er vraket, mens Ryan Giggs får sin 1000. kamp. Vi venter på offisiell bekreftelse.

19.50: Bjarte Valen: Slik ser Old Trafford ut akkurat nå. Det er et par hundre Real-fans som står og synger allerede. Ganske få United-fans, men de kommer. Det er totalt ventet 3000 fans fra Madrid.

19.45: Da er det 1 TIME igjen til kampstart, mine damer og herrer! Laget bør være ute om et par strakser.

19.45: Spent atmosfære på Bryggen Nightclub i Bergen.

19.40: Atle Boge (bildet til høyre) har følgende å melde om fra Manchester: «Knekt ankel og to stoler på Sam Platts!»

19.37: Vi kan for øvrig nevne at Englands U-18 landslag for øyeblikket møter Belgia med tre United-spillere i troppen. Det spørs imidlertid hvor mye oppmerksomhet den kampen får utover…

19.35: Ferguson har følgende beskjed til fansen: – Skru opp volumet så til og med de gamle storhetene der oppe, Sir Matt Busby og Santiago Bernabeu, kan høre dere! Vær beredt på å hjelpe oss. Jeg kan ikke understreke viktigheten av støtten deres nok. Old Trafford er en heksegryte når dere bestemmer dere for det.

19.30: Slik ser altså Old Trafford ut ca. halvannen time før kampstart. Klassisk Champions League-stemning, med andre ord, og alt bør ligge til rette for en festaften!

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>An hour and a half to go at OT. This is the scene, Manchester tunes blaring out. Just had Love Will Tear Us Apart. <a href=»http://t.co/PJ0ywptHy7″ title=»http://twitter.com/BenHibbs/status/309003827552591872/photo/1″>twitter.com/BenHibbs/statu…</a></p>&mdash; Ben Hibbs (@BenHibbs) <a href=»https://twitter.com/BenHibbs/status/309003827552591872″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

19.25: Bjarte Valen: Hadde akkurat en prat med Roar Stokke og Jan Åge Fjørtoft fra Viasat om kampen. Vi diskuterte Uniteds midtbane, men er alle usikre på hva Ferguson velger. Stokke mente likevel at Cleverley får tillit fra start. Har fått noen mail om laget, men kan ikke svare bedre enn dette.

19.20: Bjarte Valen møtte på Henry Winter på Old Trafford. Les hva Telegraph-journalisten tror om oppgjøret!

19.15: Både i Oslo (øverst) og Bergen (nederst) er soldater av Red Army klare til dyst.

19.10:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>So excited about tonite two biggest clubs in the world. Come on United</p>&mdash; Paddy Crerand (@PatCrerand) <a href=»https://twitter.com/PatCrerand/status/309001381879099393″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

19.05: Om én time vet vi hvilke elleve som skal i krigen for avansement!

18.55:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>On my way to Old Trafford, traffic is horrendous..!!</p>&mdash; Peter Schmeichel (@Pschmeichel1) <a href=»https://twitter.com/Pschmeichel1/status/308990140481691648″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

18.45: Danny Welbeck imponerte i Madrid og ønsker ny tillit i kveld. Les saken på manutd.com.

18.41: Da går dagens største takk til det norske konsulentfirmaet SMERUD Medical Research UK Ltd. De hadde en billett til over, og de bestemte seg altså for at de ville dele gleden over å være United-frelste ved å låne bort ett sesongkort til dagens match. Dette sesongkortet kommer også i bruk, og vi vil forsøke å få intervjuet den heldige torsdag.

18.40: Noe må timene før kamp brukes til også. Er man ikke på pub, håper man på autograf!

18.35: Trenger du en dose motivasjon for å oppildne ditt røde hjerte før kampstart? Her er en fem minutter lang promo som garantert vil vekke vinnerinstinktet…

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/img src=’https://cdn.united.no/uploads/united_ez/berg_johnsen.jpg’ class=’ez-size-original wp-image-38547 aligncenter’/>

18.10: Det er flere Red Armys som møtes i det ganske land i disse timer. Her er har Stavanger Red Army rigget seg til på Champs Sportsbar.

18.00: Da er det to timer og 45 minutter til kampstart. Lagoppstillingene kan ventes ca. 19.45.

17.35: Til venstre ser du hvordan forsiden av kampprogrammet United Review ser ut i dag.

17.30: Har jeg akkurat blitt kontaktet av en skikkelig helt? Mottok akkurat en melding fra Manchester. En fyr som har en ekstra billett til overs, noe som altså vil redde dagen for i alle fall en United-fan som nå ikke har billett. Navn og mer berømmelse kommer selvsagt så fort vi finner ut alt går i orden.

17.25: Birger Nilsen skriver: Sikret meg bord på Sam’s Platts. Dette var dagen for å være tidlig ute – masse folk her allerede. Viste noen svensker deres artikkel om svartebørs-priser. De fikk sjokk, men ante de var høye når alle rundt stadion går å spør etter «spare tickets». Fingers crossed for ikveld!

17.20: Vil det bli elektrisk på Old Trafford i kveld? Les hvilke planer som ligger til grunn før kampstart!

17:00: Manchester United har blitt slått ut på bortemål ved fire anledninger i Champions League. Det var mot Galatasaray (1994), Porto (1998), Bayer Leverkusen (2002) og Bayern München (2010). Merksnodig nok har laget aldri tatt seg videre ved hjelp av bortemålsregelen.

16.40: Mange mennesker også samlet i byen, her ved Wellington.

16.35: 100 meter kø utenfor Bishop Blaize.

16.30: Andy Mitten skriver ikke bare for united.no, men også for Eurosport. Her skriver han om hvordan Cristiano Ronaldo ble verdens beste fotballspiller i Manchester United.

16.05: Tommy Ellingvåg skriver: Er på supply i Nordsjøen, håper bare at vi ikkje ligger under en rigg og jobber slik at nettet er ute, så vi ihvertfall får lest om kampen på United.no Utrolig nervøs! Come on United<3

16.00: Red Army Molde skriver: Vi i Red Army molde er også sterk i troen. Vi samles på Tangenten fra kl 19:00 . Tangenten har gått til innkjøp av enda en ny storskjerm (lerret) samt 3 skjermer som følge av det massive presset sist CL match mot Real (se vedlegg) dvs «2 stroskjermer» samt 6-7 TV-skjermer som står klar til i kveld. Så i kveld håper vi på like god stemning som sist. Vell møtt på tangenten viss du er i nærheten av Molde.

15.50: Håvard Kyvik Løkke skriver: Klarer ikke vente til kampstart! Har sittet på skolen og vert helt nervevrak. Tipper 2-1 seier til United med scoringer av RVP og Rafael. Ronaldo scorer selvsagt for Real. Han har jo sagt han skal feire et eventuelt mål, så jeg tipper han har en t-skjore med en hyllest til enten United eller Sir Alex!! GGMU!!

15.45: Fem små timer igjen. Fire til lagoppstillingene blir offentliggjort.

15.40:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Seems like everyone is split. I picked Man Utd prior to the first leg so I’m just siding with them.</p>&mdash; michael owen (@themichaelowen) <a href=»https://twitter.com/themichaelowen/status/308949183438667777″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

15.35: Andre Grepstad skriver: Sterk i trua i dag! Deler av Man Uniteds Avd. Førde følger kampen fra Casa Engebø med frykt, spenning og entusiasme!!! # lykkeanda#

15.30: The Sun holder stilen. Nå har de sammenliknet spillernes kjærester….se det her – hvis du liker sånt…

15.20: Real Madrid kommer ifølge Daily Mail til å stille med følgende grønne drakter i kveld. Avisa hevder imidlertid at Real vil gjøre et siste fremskritt for å få spille i sine tradisjonelle hvite drakter.

15.10: Niklas Wintherbro skriver: Ønsker meg svært en seier igjen her så jeg kan føle meg som en 7 år gammel United-supporter igjen, som i 1999. Kan desverre ikke sitte i pappas fang hele denne kvelden. Fortsatt lang vei til finalenm men hvis Real blir slått i kveld så er det ingenting som stopper oss. For en bursdagspresang det hadde vært med seier ikveld.

15.00: Teigstad skriver: Sitter på jobb og klarer ikke konsentrere meg. Forsøkte å få tak i billetter til kampen, men det var dessverre ikke mulig. Dette er kampen over alle kamper og jeg tenker det blir lenge til neste mulighet. Gratulerer og håper alle som har billett får en fantastisk opplevelse ikveld. Jeg skal se kampen sammen med gode venner på Koks i Mo i Rana. Lykke til alle sammen!!! Come on you reds…..

14.45: Hver dag denne uka får du en smakebit av neste utgave av United-Supporteren. Vi møtte blant annet Ashley Young, folkene som fant og utviklet Wilfried Zaha, Peter Schmeichel og har en større sak om United-spilleren som ble trenerhelt i Italia bare for å omkomme sammen med hele laget sitt noen år FØR München-ulykken. Her kan du lese starten på Ashley Young-intervjuet.

14.40: Slik ser Old Trafford ut nå – seks timer før avspark.

14.15: Vi har snakket med en United-fan som fikk tak i en billett til 400 pund på Stretford End. Les saken her.

13.55: Kim Andre Aannevik fra Stavanger er i Manchester: Her har dere bilde av meg på hotellrommet. Er på vei til the bishop blaize! Tipper 2-1 til United i kveld!

13.40: Bjarte Valen i Manchester: Supporterklubben hadde for en liten stund siden en av sine bilettutdelinger og flere hundre nordmenn har fått sine dyrbare adgangstegn. Noen av dem så en smule slitne ut etter en artig kveld eller rettere sagt natt i går, men de jeg snakket med var ved godt mot og optimistiske foran kveldens kamp. Det er sol og nesten vindstille og en nydelig vårdag i Manchester. Overalt ser vi United-fans fra hele verden, men vi har også funnnet en del Real-fans på noen av vannhullene som har åpnet tidlig.

13.35: De fleste vet vel dette, men hvis United slår ut Real Madrid blir altså United-City flyttet til tidligkamp lørdag 6. april. Går United ut av Champions League i kveld blir kampen som den nå står – mandag kveld 8. apri.l

13.25: Ronaldo på vei? Det håper i alle fall denne gjengen utenfor Hilton-hotellet i Manchester.

13.05: Andy Mitten, som skriver for united.no og United-Supporteren, har tatt dette pene bildet av Old Trafford ved 11-tiden i England tirsdag.

13.00: Øystein Myrtvedt om en norsktime et sted i Norge: D e merkelig kor lite interessant d e me norsk time i dag.

12.50:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Boss has also challenged Rafael to score six goals this season – promising him £50 for a haircut if he does it!</p>&mdash; Adam Marshall (@AdamSMarshall) <a href=»https://twitter.com/AdamSMarshall/status/308903611394580480″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

12.45: Thomas Egeland og Vibeke Stava er i Manchester: Nervene er i helspenn nå. Dette er helt åpent, men jeg håper United drar det i land med 2-1, sier Thomas. Vibeke derimot frykter det blir borteseier. – Mitt tips er 2-1 til Real, sier hun. De to gleder seg, sammen med flere hundre andre nordmenn, enormt til kampen. – Uansett hvor vi går i Manchester ser vi og hører vi nordmenn, og hele byen står på hodet foran denne kampen. Det kommer til å bli en enorm opplevelse, sier de to.

12.40: Det kan se ut som Evra får tilbud om ny kontrakt, og United skal også i samtaler med Leicester om kjøp av en ung spiss. Sjekk dagens rykter her.

12.25:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Med @<a href=»https://twitter.com/janaagefjortoft»>janaagefjortoft</a> i Manchester, tar Ronny Deila hans plass i studio sammen med @<a href=»https://twitter.com/gurofostervold»>gurofostervold</a> og Rune B i kveld. Viasat 4 fra 19:30.</p>&mdash; Tore Søyland (@ToreDiCanio) <a href=»https://twitter.com/ToreDiCanio/status/308900483618205696″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

12.20: Jørgen Rydberg er også på jobb. Nervene påvirker arbeidsdagen. Youtube-klipp og united.no, snart hjem for å få på drakten!

12.10: Hvordan var egentlig fotballen for 45 år siden? Vel, United ga seg aldri den gangen, heller. I 1968 lå United under 1-3 borte mot Real i returkampen i serievinnercup-semifinalen, men snudde til 3-3, finaleplass og til slutt finaleseier. Se en lang video fra semifinalen i Madrid her.

12.00: Dennis Dang er ikke i Manchester, men på jobben: Sitter på jobben med nervene i høy spenning… settinga er klar for en heftig kamp i kveld. Har stor tro på at gutta fikser dette. Men, kan dere sende ut denne beskjeden til våre United-brødre og søstre for å roe nervene mine littegrann ? Ha en god kamp alle sammen !

11.55:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>1902 – <a href=»https://twitter.com/search/%23RealMadrid»>#RealMadrid</a> were founded in 1902, the same year Newton Heath Football Club changed their name into Manchester United. <a href=»https://twitter.com/search/%23mufc»>#mufc</a></p>&mdash; Infostrada Sports (@InfostradaLive) <a href=»https://twitter.com/InfostradaLive/status/308890992990355457″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

11.45: United har også sluppet deler av innholdet fra Sir Alex’ spalte i kampprogrammet. Der forklarer han at dager som denne er grunnen til at han ikke gir seg.

11.40: I dag er det også nøyaktig 60 år siden United satte klubbrekord med å kjøpe en spiller for 29.999 pund. Les om det i HISTORISK TIRSDAG her.

11.30: Martin Grøtting er også klar til kamp, og tok dette bildet tirsdag morgen.

11.25: Jeg håper virkelig ikke at den siste av disse to misbrukte sjansene blir avgjørende for kampen mot Real, selv om jeg frykter det veldig…

<iframe width=»542″ height=»180″ src=»http://www.youtube.com/img src=’https://cdn.united.no/uploads/united_ez/inni_sak_manchester_5_mars.jpg’ class=’ez-size-original wp-image-38560 aligncenter’/>

10.55: Jeg lader nesten alltid opp til kamp med å høre på denne sangen. Elsker teksten, selv om den kanskje kunne lages på ny med dagens spillere nå.

10.50: Blogger og modell Ann Mari Olsen er én av mange nordmenn i Manchester nå. Tidligere i år stilte hun opp på en FANTORSDAG med united.no. Du kan lese den her.

10.35: Fra Jan André og Alexander i Manchester: Vi er klare for storkamp i kveld. Alle vi prater med sier vi har vært griseheldige som har fått billetter. Takk til Supporterklubben. Bildet er fra før United – Norwich.

10.30: – Ronny var defensiv midtbane, Ryan var indreløper og så var det meg, Andy og Eric på topp, mimret Ole Gunnar Solskjær overfor united.no i høst. Han tenkte da på kampen han spilte i Champions League på denne dagen, 5. mars, i 1997. Se video av den kampen her.

10.16: Her kan du se en ett-minutts video av Michael Owen som vurderer kampen. Owen har selvsagt en fortid både i United og Real.

10.05: Rooney lanserte forøvrig sin nye nettside mandag. Her kan du ta en titt på den.

09.57: Wayne Rooney på twitter like før klokka 09 engelsk tid.

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Just listening to stereophonics new albumb. Grafitti on the train. Yes lads been waiting for this one. @<a href=»https://twitter.com/stereophonics»>stereophonics</a></p>&mdash; Wayne Rooney (@WayneRooney) <a href=»https://twitter.com/WayneRooney/status/308863639652282368″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

09.45: Dette er rett og slett en «helvetes forside». Sjekk forsiden til tirsdagens utgave av spanske Marca her.

09.30: Uniteds hjemmeform denne sesongen (W = seier, L = tap): WWWWLWWWWWLWWWWWWWWWW.

09.00: – Schmeichel forteller et eventyr. Dette er et godt United-lag, men ikke et fantastisk lag. Les noe av det de engelske avisene skriver her.

08.47:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>The reason I say get to HT 0-0 is to keep the crowd in the game.They will get you through 2nd half.Its the first half where it can go for me</p>&mdash; G.Neville (@GNev2) <a href=»https://twitter.com/GNev2/status/308846365138636800″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

08.45:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Those asking for a prediction I would take 0-0 at HT.Think of Dortmund/Monaco/Madrid games historically and being sunk before we set sail!</p>&mdash; G.Neville (@GNev2) <a href=»https://twitter.com/GNev2/status/308844695214231552″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

08.30:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Goodmorning all, BIG day and I’ve got a great feeling a out tonight <a href=»https://twitter.com/search/%23ManUtd»>#ManUtd</a></p>&mdash; Peter Schmeichel (@Pschmeichel1) <a href=»https://twitter.com/Pschmeichel1/status/308842847069667329″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

08.15:

<blockquote class=»twitter-tweet»><p>Up early after my favourite day, big game tonight bring it on 2-1 will do the job. Cheers NW</p>&mdash; Norman Whiteside (@NormanWhiteside) <a href=»https://twitter.com/NormanWhiteside/status/308839173425594368″>March 5, 2013</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

07.55: Spansk fotballekspert sier til united.no at han mener 1-1 fra hjemmekampen er perfekt – ikke for United – men for Real Madrid.

Powered by Labrador CMS