shawsancho120222

— De viste utrolig selvtillit ved å ta steget opp

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho og Marcus Rashford ble utsatt for ekstreme mengder rasisme på nettet etter at de bommet på straffene sine i EM finalen i 2021 (EM 2020). 21 måneder senere gikk de opp til merket og satte straffene i mål.

Sancho har vært ute store deler av sesongen, og Erik ten Hag omtalte fraværet som en kombinasjon av det fysiske og mentale. Shaw sto ved siden av Sancho før han skulle ta straffen og ga ham motiverende ord.

— Jeg var ved siden av Jadon. Jeg sa, «hva enn som skjer skjer, bare vær trygg. Det er en del av fotballen, ting skjer, disse tingene skjer», sa Shaw.

— Og jeg tror kanskje det som gikk i tankene på Sancho og Rashfords var konsekvensene som følger med det – rasismen og ting de opplevde forrige gang.
Men selvfølgelig, for meg, viste de utrolig selvtillit ved å ta steget opp, fordi sist gang de tok en straffe i en straffesparkkonkurranse var det på denne stadion. Jeg er veldig glad på deres vegne.

Brighton & Hove Albion v Manchester United: Emirates FA Cup Semi Final
SCORET PÅ STRAFFE: Jadon Sancho var en av de seks United-spillerne som scoret under søndagens straffesparkkonkurranse.

— Jeg har ikke snakket med Sancho, men jeg er sikker på at det kanskje vil være en lettelse, og jeg er veldig glad for at de klarte å ta en og score i dag. Jeg har vært involvert i to straffesparkkonkurranser og jeg har vært på den tapende siden begge gangene (med United i Europa League og EM-finalen), så å vinne i dag var en stor lettelse for meg.

Erik ten Hag har også gitt Sancho og Rashford skryt. Les hva han sa HER.

— Vi ønsker ikke å bli kjent som laget som kommer tilbake etter et dårlig resultat, men jeg synes vi viste karakter i dag.

— Jeg tror mange trodde at vi kanskje ville tape i dag. Men inne i garderoben hadde vi god selvtillit. De er et fantastisk lag. La oss ikke ta feil. Så det var en tøff kamp, ​​men vi holdt fast til slutten og fikk litt flaks i skuddvekslingen, som du trenger.

Powered by Labrador CMS