TC23 øyner seier på Anfield

Tom Cleverley er innstilt på å bygge videre på Uniteds lovende sesongstart.

Publisert Sist oppdatert

2-0-seier over Wigan på Wembley, etterfulgt av imponerende 4-1 over Swansea i Wales og 0-0 mot tittelfavoritt nummer én, Chelsea, på Old Trafford for få dager siden. Slik lyder fasiten etter David Moyes’ tre første obligatoriske kamper som manager for Manchester United.

Selv om ikke alt har gått helt på skinner spillemessig, har det likevel vært vist en del lovende takter, ikke minst med tanke på at 2013/14-sesongen bare såvidt har kommet igang.
Det synes også Tom Cleverley, som har fått manageren tillit på Uniteds midtbane og spilt samtlige 270 minutter hittil.

– Fokus mot Anfield

– Vi har slett ikke fått noen dårlig start på sesongen, nei; ikke minst med tanke på det harde programmet i innledningen. Men akkurat nå er alt fokus rettet inn mot søndag, sier Cleverley til MUTV.

Dermed henleder han oppmerksomheten mot helgens happening i den røde delen av Stanley Park.

– Den neste kampen er bestandig den viktigste, og nå drar vi til Anfield med mål om å få med oss tre poeng hjem, sier han.

Skulle Cleverley & co. makte den oppgaven, vil de deretter kunne ta landslagspause med særdeles god samvittighet.

– Dette er Premier League!

Påminnet det harde kampprogrammet i sesongstarten, med nevnte Swansea, Chelsea og Liverpool, etterfulgt av Crystal Palace og Manchester City, inntar Cleverley en heller avslappet holdning:

– Det er storkamper, alle sammen, men samtidig kamper alle ønsker å være involvert i. Dette er Premier League, og det er aldri enkelt.

 

Powered by Labrador CMS