Overnatter på femteplass

Arsenal skjøv United ned på femteplass, mens Balotelli ble matchvinner mot Tottenham.

Blant Uniteds argeste rivaler i kampen om fjerdeplassen er Arsenal. Tirsdag kveld møtte de Leicester hjemme på Emirates, med mulighet til å gjenopprette litt ære etter helgens forsmedelige tap mot Tottenham. Samtidig møttes Liverpool og Tottenham på Anfield.

Arsenal 2 – 1 Leicester

For etter 27 minutter fikk Laurent Koscielny muligheten. På et hjørnespark fra Mesut Özil kastet franskmannen seg fram og hamret inn ballen langs bakken på nærmeste stolpe. Et drøyt kvarter senere var Özil igjen på farten, da han dundret til fra langt hold, og gav Theo Walcott en enkel jobb med å plassere returen fra Mark Schwarzer i mål.

Dermed gikk Arsenal til pause med 2-0, og en noe forslått Alexis Sánchez.

Da kampen var en time gammel fikk Leicester, som hadde banket på døren en stund, en redusering ved Andrej Kramarić. De blå maktet imidlertid ikke å mobilisere noen sluttspurt, og Arsenal holdt løpet ut. Dermed spretter de opp til fjerdeplass, og dytter United ned til en midlertidig femteplass.

Liverpool 3 – 2 Tottenham

Dagens storkamp skulle vise seg å få en uforventet matchvinner. Lazar Marković, Harry Kane, Steven Gerrard og Moussa Dembélé scoret alle mål i tur og orden, men det er liten tvil om hva kampen kommer til å huskes for.

Mario Balotelli gjorde noe bra. Syv minutter før slutt kombinerte nemlig Jordon Ibe og Adam Lallana flott før sistnevnte slo inn til Balotelli som kunne gå ballen inn. En tap-in, men fremdeles noe bra. 3-2 ble også sluttresultatet, hvilket gjør at Tottenham forblir på sjetteplass, poenget bak United.

Liverpool v Swansea City - Premier League
MATCHVINNER: Balotelli fikk le sist.

Annensteds i Premier League tok Steve Bruce og Hull en etterlengtet trepoenger mot Aston Villa, mens QPR slo Sunderland 0-2 på Stadium of Light.