– Kunne vært straffe, ja

Tom Cleverley var skuffet over at United ikke fikk straffe, men ville også vært skuffet om United fikk straffe mot seg på samme måte.

Publisert Sist oppdatert

Danny Welbeck hadde en sjanse da han vendte opp og skjøt utenfor i feltet.

Ellers var Uniteds største mulighet til å få en avgjørelse mot Chelsea Tom Cleverleys skudd som smalt i Frank Lampards hånd.

Dommeren vinket imidlertid spillet videre, og det frustrerte Cleverley der og da.

– Det skjer i kampens hete, og for meg er det en av de situasjonene man er skuffet over å ikke få i sin favør, men som man ville blitt fryktelig skuffet om hadde skjedd mot deg. Det virket på meg som om hendene hans var ute fra kroppen, og sånn sett kunne det vært dømt. Du får imidlertid noen sånne avgjørelser med deg. Andre ikke, sier Cleverley til manutd.com.

Han var ikke altfor skuffet over at det endte 0-0.

– Vi er skuffet over å ikke få tre poeng, men jeg hadde på følelsen at det kom til å bli en sånn type kamp, så tidlig i sesongen og når begge lag er på gulljakt. Vi kan imidlertid ikke være altfor skuffet. Vi tapte ikke noe terreng, selv om vi alltid liker å ta initiativ ved å vinne disse kampene på hjemmebane, sier han.

Og var også imponert over Wayne Rooney.

– Ja, han var briljant, og definitivt en av våre beste spillere. Han ga oss energi og kvalitet. Jeg er glad på hans vegne, sier Cleverley.

Powered by Labrador CMS