– Handler ikke om oss

Pep Guardiola sa seg enig med José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

Pep Guardiola ble nylig offisielt presentert som Manchester City-manager, og fredag ettermiddag møtte han pressen for første gang som City-sjef.

Guardiola og Mourinho har ofte vært i konflikt med hverandre tidligere, og med begge i samme by har det vært en forventning om at det skal blusse opp igjen, og enkelte journalister har nok blitt skuffet over diplomatiske svar fra Mourinho om temaet.

City-sjefen ble selvsagt også spurt om temaet, og svarte like diplomatisk, og la også til at god trenermotstand bare er bra.

jm
GJØR ANDRE BEDRE: Kvalitetsmanagere som for eksempel Mourinho hjelper andre å bli bedre, ifølge Guardiola.

– Jeg synes José sa det ganske godt på sin pressekonferanse at det ikke handler om oss, siteres han på av blant andre James Ducker.

– Topptrenerne, og José er det, hjelper meg i å ta det neste steget. De gjør meg bedre. Som Jürgen Klopp i Liverpool også.

Videre ble Guardiola spurt om han frykter Mourinho.

– Jeg ser ikke på det som noen [aktuell problemstilling]. Vi er her begge, José og jeg. Han ønsker å vinne, jeg ønsker å vinne. Vi kjenner hverandre ganske godt. Å kjempe mot managere som det tar deg til det neste nivået, de presser deg til å oppnå ting.

GettyImages-137757300
BEST FRIENDS FOREVER: José Mourinho har jobbet med Guardiola i Barcelona, men de har senere kranglet mye. Etter at begge havnet i Manchester har de foreløpig latt stridsøksa ligge, men kanskje det forandrer seg i september?
Powered by Labrador CMS