LESERBREV: Tror vi er sterkest

Raine Hansen tror Zlatan kan lede United til derby-seier.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.

Har vi noengang gledet oss mer?

Hei. Mitt navn er Raine Hansen og jeg er 26 år. United-supporter på min hals og vært det nå i 18 år. Jeg har tidligere skrevet ett leserbrev her på United.no.

Manchester-derbyet er veldig nært. United mot City. Tradisjon mot en enorm økonomisk investering. Pogba mot De Bruyne og ikke minst José Mourinho mot Pep Guardiola.

mourinho_guardiola

Legg til det tidligere vennskapet og nå bitre rivaliseringen så kan det knapt bli mer interessant. Det er så mange ingredienser i denne gryta av en fotballkamp. Det er så mye rivalisering og ære som står på spill. Selv om det i bunn og grunn «kun» handler om tre, ett eller null poeng.

For er det krise hvis vi taper denne kampen? Nei. Da er vi bare tre poeng bak laget mange har som favoritt og mest sannsynlig er vår argeste rival denne sesongen.

En Premier League-sesong er lang. Det er skader, slitasje og alle lag opplever en formdupp. Så vi skal selvfølgelig ikke utnevne noen av lagene som mestere selv om de vinner denne kampen.

zlatanpogba (650 x 358)

Resten av helgen kommer til å ha en vond bismak, uken som kommer vil vi fortsatt ha kampen i systemet og vær sikker at det blir litt negativitet rettet Mourinho og United.

Hvor viktig er denne kampen? Laget som vinner får den beste starten, den gode flyten og fine mentaliteten i laget til å fortsette å skape positive resultater. Å vinne dette gigantoppgjøret gir styrke. Derfor synes jeg den er så viktig.

Jeg må også gi skryt til Zlatan for hvordan han kommuniserer med fansen, sine egne lagkamerater og hele byen på i forkant av oppgjøret. Han er en sjef og United skal alltid ha en sjef på banen.

Hva forventer jeg? Jeg forventer et hjemmelag som ønsker å vise at de er på Old Trafford. Et lag som har et kollektivt press, fysisk tilstedeværelse, tempo og spilleglede. Vi kjenner også til Mourinho og hans taktiske dispensasjoner og klokskap.

Jeg tror Manchester United anført av Zlatan Ibrahimovic vinner. Jeg tror vi er sterkest og kommer enda mer styrket ut etter kampen. Og jeg gleder meg som en guttunge.

Mitt lag mot City : De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Fellaini, Pogba, Mata, Rooney, Rashford, Zlatan.

Powered by Labrador CMS