– Må slå tilbake

Nemanja Vidic var skuffet etter nederlaget mot Inter, men innrømmer at det er bedre å slippe inn mål nå enn å vente til sesongen er i gang.

Publisert Sist oppdatert

Serberen var selv direkte involvert i gjestenes første scoring, da han mislyktes i å føyse ballen i sikkerhet etter Patrice Evras klønete forsøk på å heade unna. Scoring nummer to var det lite å gjøre noe ved, mens den tredje oppsto etter at Vidic og forsvarskollegene hans kom i undertall mot Inters angrepsstyrker.

Nå ønsker 25-åringen fra Titovo Uzice å legge skuffelsen bak seg. De neste ni og en halv månedene venter oppgaver som hver og en er langt viktigere enn en treningskamp mot Inter. Allerede førstkommende søndag står for eksempel Chelsea på motsatt banehalvdel. Forrige sesongs to beste klubber spiller verken om poeng eller avansement til neste runde, men det trengs heller ikke. Bare synet av hverandre vil sannsynligvis få adrenalinpumpene til å jobbe overtid i begge leire. At det i tillegg venter et Community Shield-skjold som premie til vinneren, skader heller ikke når prestisje står på spill.

"Det blir sesongens første store kamp," sa Nemanja Vidic til MUTV etter onsdagens underholdende oppvisning. "Kanskje var det derfor bedre at det (forsvarsfeilene) skjedde i dag enn på søndag. Vi er i hvert fall nødt til å trekke lærdom av dette.

"Vi spilte ikke så særlig bra i første omgang, men det bedret seg i andre. Da ble vi mer kompakte, og vi holdt formasjonene. Likevel håper jeg at vi spiller mye bedre neste gang.

"Jeg vil ikke si at motstanden i Asia var svak, men de har ikke kvalitetsspillere der slik Inter har. Men som sagt, det er bedre at det skjer nå enn i sesonginnledningen," gjentar den serbiske midtstopperkolossen.

Med sommerens hittil tøffeste treningskamp bak seg, sikter Vidic seg nå inn på skalpen til Jose Mourinhos Chelsea.

"Det føles godt å vinne kamper – ikke minst mot Chelsea," innrømmer han. "Det blir vår neste store oppgave, og vi går på banen for å vinne. Samtidig har vi som mål å forbedre oss for å stå best mulig rustet til sesongstarten.

Og sesongstarten Vidic snakker om, er selvsagt møtet med Steve Coppells Reading på Old Trafford neste søndag, 12. august.

Powered by Labrador CMS