– Vi bygger mot noe spesielt

Publisert Sist oppdatert

Manchester United fikk i starten av sesongen merke at sesongoppkjøringen gjorde ting vanskelig, og det tok noen kamper før laget begynte å prestere på normalt vis.

Vi endte opp med å spille noen direkte dårlige fotballkamper, før vi etter landslagspausen har spilt noen gode kamper, med solide seiere mot Newcastle, PSG og Leipzig, og en 0-0-kamp mot Chelsea vi gjerne skulle sett at var litt bedre.

Uansett virker ting å være mer normalisert nå, og forrige sesong leverte jo United meget godt – best av alle i ligaen – etter at Bruno Fernandes kom inn i januarvinduet.

Kaptein Harry Maguire tror United har noe på gang, og håper på en minneverdig sesong. 

– Dette er starten av en sesong hvor vi ønsker å gå på en reise hvor vi på slutten av sesongen kan se tilbake på den med gode minner, sa Maguire til ManUtd.com i forkant av Arsenal-kampen.

– Vi er bare i begynnelsen. Det kommer til å bli en tøff, lang og hard sesong, men en [sesong] hvor vi bygger mot noe spesielt.

HADDE GOD KONTROLL MOT LEIPZIG: Harry Maguire og United.

Nå er United og Maguire ute etter sesongens første ligaseier på Old Trafford.

– Alle kamper på Old Trafford er viktige å vinne i. Denne sesongen har vi jo ikke klart å vinne på Old Trafford i Premier League, men det er fortsatt tidlig.

United vant 5-0 mot RB Leipzig, noe som sikkert hjelper på Old Trafford-selvtilliten, og Maguire synes heller ikke at Chelsea-kampen var så ille, selv om det bare ble ett poeng.

Kaptein mener nemlig at United var mye bedre mot Chelsea enn i de andre ligakampene på Old Trafford, og han følte at United hadde fortjent å vinne.

– Vi hadde de beste sjansene. Det var tett og jevnt i førsteomgangen, men vi presset på i andreomgangen, kontrollerte kampen, og skulle kanskje klart å ta de tre poengene.

Nå er det klart for mer London-motstand på Old Trafford – pussig nok er det den femte Premier League-hjemmekampen på rad med London-motstand – og Maguire er fullt klar over at United ikke kan forvente en enkel kamp der heller.

– Når Arsenal kommer på besøk så vet en at det kommer til å bli en tøff kamp. De har blitt mye bedre, og de hentet inn en ny manager sist sesong. Men det er veldig viktig at vi fokuserer på oss selv slik vi har gjort de siste ukene. Hvis vi fokuserer på hvordan vi selv presterer, så kan talentet vårt skinne gjennom, og vi kan sikre oss de tre poengene.

SKUFFELSE: Harry Maguire og United tapte borte mot Artetas Arsenal på kalenderårets første dag. Nå håper vi at søndagens kamp blir mindre skuffende.
Powered by Labrador CMS