– Må ta kontroll

Tom Cleverley maner sine lagkamerater til å gå ut i hundre og aldri gi West Ham sjansen til å komme inn i kampen.

Publisert Sist oppdatert

Det vil i så fall være i tråd med måten laget innledet borteoppgjøret på Upton Park for halvannen uke siden. Problemet den dagen var at foten ble løftet av pedalen etter Cleverleys åpningsmål, og vertene fikk slippe til.

– Jeg synes vi startet veldig bra, og tok en fortjent ledelse. Men så kom de tilbake, og uavgjort var kanskje et rettferdig resultat, medgir Cleverley overfor kveldens kampprogram, UnitedReview, ifølge ManUtd.com.

– På forhånd kjente vi jo til deres styrker, og de gjorde sitt beste for å utnytte dem. To gode innlegg, to gode headinger, og plutselig lå vi bakpå.

– Men så sendte Giggsy avgårde en strålende pasning til Robin,som avsluttet fantastisk og sørget for at vi fortsatt henger med.

Å henge med er det minste United må sørge for å gjøre dersom kveldens omkamp skal ende med suksess, billetter til 4. runde og hjemmekamp mot Fulham.

Hvordan har dere tenkt å gjøre det?

– Vi må forsøke å få pasningsspillet vårt til å sitte og gjøre det til en kamp som passer oss bedre enn dem. Sørger vi bare for å ta initiativet i starten, er jeg sikker på at vi vil få det til å svinge, sier Tom Cleverley, innbitt og klar for alt som måtte komme.

Powered by Labrador CMS