West Ham United v Manchester United - Premier League

Ten Hag om Champions League-kappløpet: – Har alt i våre egne hender

Publisert Sist oppdatert

To bortetap på rad.

Begge med 0-1 i sekken.

Søndag etter ett baklengsmål skapt av en stor keepertabbe.

United med åtte bortetap, like mange som forrige sesong.

LES OGSÅ: Irriterte seg over sjansesløseri

Erik ten Hag har flere ting han må ta tak i når det kommer til bortekamper.

Likevel er ikke nederlenderen veldig urolig med tanke på kampen om topp fire.

– Ingenting har endret seg, det eneste er at vi kunne gjort det enklere for oss selv. Vi trenger tre seiere og har alt i våre egne hender. Vi må ha troen på at det går. 

– Det handler ikke om Liverpool, det handler om oss selv. Om vi kommer oss tilbake til vanlig standard kommer vi til å vinne kamper. Vi ser ikke på noen andre, vi har fokus på oss selv.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

Første fulle uke med pause siden jul

Ten Hag kommer også med et lite stikk i retning kampprogrammet som lag som konkurrerer på flere fronter har og ser frem til at United endelig får en litt lengre pause mellom kampene.

– Selvfølgelig er vi misfornøyd med resultatet, som er det samme som på torsdag. Vi mistet oss selv. Nå har vi en uke frem til neste kamp for første gang siden før jul. Den uken skal vi bruke godt og vi trenger energien for andreomgangene i begge kampene har vært under det vi forventer av oss selv.

LES OGSÅ: Spillerbørsen: – «Ubegripelig»

Forsvarer De Gea

I intervju med BT Sport etter kampen ville ikke Ten Hag høre snakk om at tapet var De Geas feil, og kom samtidig med et hint om at United og De Gea nærmer seg en avgjørelse angående keeperens fremtid.

– Feil er en del av fotballen og som et lag så er det spillernes ansvar å reise seg etter det. Gjennom sesongen er De Gea den keeperen som har holdt nullen flest ganger. Alle er nødt til å ta ansvar og vi kan ikke stå her og synes synd på oss selv. Vi må vise karakter. Nå er det fire kamper igjen. Vi må finne fokus og gjøre det vi kan for å være på vårt beste i resten av kampene.

– Vi ønsker å ha ham her også neste sesong og å forlenge kontrakten hans. Jeg har full tillit til ham, ingen bekymringer, sånt skjer, men som lag må man takle slike feil og vise karakter, være motstandsdyktig og slå tilbake, og denne gjengen kommer til å gjøre akkurat det.

West Ham United v Manchester United - Premier League
NÆRMER SEG FORLENGELSE?: Ten Hag kom muligens med noen små hint om at United nærmer seg enighet med De Gea om en ny kontrakt.

Vi oppdaterer med flere sitater fra Ten Hag etter hvert som de kommer inn.

Powered by Labrador CMS