West Ham United v Manchester United - Premier League

Dette sa Ten Hag om Garnacho før avspark

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag møtte rettighetshaver BT Sport like før avspark.

Der ble nederlenderen spurt om hva som skjedde mot Brighton da det endte med tap på overtid.

– De siste 15-20 minuttene var virkelig ikke bra, en dårlig gjennomføring. Det var ikke etter vår standard og det er noe vi må få orden på nå. Jeg forventer at alle elleve spillerne viser hvilken høy standard vi alltid ønsker å vise.

Nederlenderen foretok seg tre endringer på laget fra torsdag og snakker varmt om hva Eriksen kan tilføre. Det at Garnacho er tilbake i tropp får også litt oppmerksomhet.

– Han er tilbake når vi går inn i de siste kampene for sesongen. Han har hatt stor innvirkning for oss når han har kommet inn fra benken, så ja, han er tilbake.

Like før avspark ble også intervjuet Ten Hag gjorde med MUTV før avspark sluppet. Der prater nederlenderen om de tre endringene som er gjort og om valget om å sette Weghorst inn fra start.

– Grunnen til endringene er som mot Brighton, det handler om belastning, men også et taktisk perspektiv.

– Du skjønner vel det (om valget av Weghorst), Han har høyde og er god i lufta. Det handler om lange baller og andreballer og det er situasjoner hvor Wout kan bruke sine egenskaper.

Og det ble plass til Garnacho-snakk også her.

– Han var skuffet over å ikke være med i troppen mot Brighton sist. Jeg mente at han trengte litt flere treningsøkter. Nå er han tilbake og det er vi glad for.

Powered by Labrador CMS