tenhag150922

– Vi må være 100% fokuserte

Publisert Sist oppdatert

I klubbens eget intervju med Erik ten Hag før Omonia-kampen ble nederlenderen spurt om han er fornøyd med innstillingen i troppen etter å ha kommet tilbake etter å ha ligget under mot Everton.

– Jeg synes at vi utvikler oss på en god måte. Atmosfæren er god, også mellom fansen og laget. Nå har vi noen hjemmekamper, og det er alltid fantastisk å spille på Old Trafford, og vi gleder oss veldig til det.

– Det [Omonia] er enda en viktig kamp for oss. Vi ønsker å havne først i gruppa, og vi er tre poeng bak [Real] Sociedad, så vi må vinne, og så må vi score mål.

United vant den første kampen mot Omonia – riktignok ikke uten problemer – og Ten Hag ble spurt om det å ha møtt dem nylig hjelper forberedelsene.

– Jeg tror det motiverer motstanderen også, men ja, åpenbart. Som vanlig kommer vi til å lage en god kampplan, og så handler det om hva som skjer på banen. Vi må være gode, og må være 100% fokuserte for å få det riktige prestasjonsnivået og det riktige resultatet.

Ten Hag er opptatt av at United må holde fokus selv om United er klare favoritter.

– Vi må bringe energi til banen, og vi ønsker å levere en god forestilling. Det er en tøff motstander, og det kommer ikke til å være enkelt, men vi må være klare til å kjempe. Vi ønsker å vinne denne kampen.

rashre3
SNUDDE BORTEKAMPEN MOT OMONIA: Manchester United, ledet an av innbytter Marcus Rashford.

Fornøyd med Lindelöf

Victor Lindelöf spilte sin 200. kamp for United i helga, og Ten Hag ble spurt om nytteverdien av svenskens erfaring.

– Det er ikke enkelt å bære Manchester Uniteds drakt, og om du bærer den 200 ganger så sier det noe. Victor er en veldig viktig spiller i stallen. Han hadde en veldig god sesongoppkjøring med meg, og jeg ble imponert av hans prestasjoner som venstre midtstopper.

– Han var veldig skuffet over at han forsvant ut av laget etter Atlético Madrid-kampen, og så gikk han glipp av starten av sesongen, men han har gjort det veldig bra nå som han er tilbake. Han har spilt fra start de to siste kampene, og har gjort det veldig bra, så jeg er veldig fornøyd med det. Det forteller oss at vi ikke trenger bare elleve spillere, vi trenger en tropp. Hvis en ønsker å vinne noe, så trenger en en tropp for å oppnå det.

Les mer fra intervjuet her.

victor091022
HAR STARTET DE SISTE KAMPENE: Victor Lindelöf.
Powered by Labrador CMS