tenhag100123

– Vi burde avgjort kampen tidlig

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag virket ganske fornøyd etter 3-0-seier og avansement mot Charlton.

– Det var ganske bra – jeg er ganske fornøyd med det [United presterte]. Vi startet kampen veldig godt, og hadde en god energi og fokus, og tvang dem bakover på egen halvdel. Vi skapte sjanser – Dalot hadde en god mulighet, og Garnacho var veldig god én-mot-én – og så skapte vi et veldig godt mål. Et briljant mål, et lagmål, men avslutningen fra Antony dos Santos var fantastisk.

Det stod lenge 1-0, og Ten Hag ble spurt om han fryktet en utligning.

– En vet aldri, og de sendte innpå enda en spiss, og fikk noen flere muligheter. Vi tillot dem ikke mye, men så gjorde vi også offensive bytter. Pellistri kom inn, og var livlig, og hadde en god målgivende pasning til Rashford.

– Så ble det 3-0, og det var kanskje litt i overkant, men vi hadde tidligere i kampen også en del sjanser, og vi burde avgjort denne kampen tidlig.

Høydepunktene fra 3-0-seieren:

Og hvor viktig er det å ha kvalifisert seg for semifinalen…?

– Semifinale betyr ingenting, det handler bare om å vinne. Men vi gå fra kamp til kamp, og se hvilken trekning vi får, og så vil vi forberede oss godt. Nå skal vi spille i Premier League igjen, så nå legger vi denne kampen bak oss.

Manchester United v Charlton Athletic - Carabao Cup Quarter Final
SAMLER IKKE PÅ SEMIFINALER: Erik ten Hag.

Ten Hag sa en del av det samme i intervjuet med MUTV.

– Vi skapte mange muligheter til å avgjøre denne kampen tidlig, og da er livet enklere, men vi holdt dem i live [holdt dem inne i kampen] ved å ikke score, og motstandernes keeper hadde noen gode redninger også.

– Jeg ble ikke frustrert. Dette var en god motstander som forsvarte seg godt. De var godt organiserte, tøffe, og kjempet for livet. Dette er en god ting, jeg likte motstanderen, og dette er stort kompliment til dem, men likevel mener jeg at vi bør avgjøre kampen.

Da Stewart Gardner fra MUTV kommenterte at det vel er ganske nyttig i slike situasjoner å kunne sette innpå Christian Eriksen, Casemiro og Marcus Rashford, så valgte Ten Hag å passe på å få med Pellistri i det hele også.

– Ja, men jeg nevnte også at Pellistri kom innpå. Det var en debut, og han spilte ikke lenge, men han var veldig livlig, og hadde flere gode involveringer – og også den målgivende pasningen. Så var det en veldig god pasning av Casemiro også til 3-0-målet, så jeg synes at det var en god kveld for oss.

Manchester United v Charlton Athletic - Carabao Cup Quarter Final
NYTTIGE INNBYTTERE: Marcus Rashford og Facundo Pellistri.
Powered by Labrador CMS