tenahg22

– Jeg vil ikke heve forventningene for mye

Publisert Sist oppdatert

United slo Arsenal 2-0 i den første kampen på USA-touren, etter scoringer av Bruno Fernandes og Jadon Sancho.

Ten Hag feiret scoringene godt underveis i kampen, og etterpå var han da selvsagt fornøyd i praten med MUTV.

– Jeg er veldig fornøyd. Vi spilte godt, og jeg likte hvor aktive vi var med og uten ball. Vi ville vinne, vi ville spille bra og det viste også gutta. Jeg synes også at vi presset bra, både før og etter pause, vi vil jo være en press-maskin, oppsummerte han først.

– Kamper som dette, mot gode motstandere, hjelper oss også i utviklingen. Arsenal var jo utrolig gode forrige sesong, og hvis man kan matche seg mot lag som dem så blir man bedre selv også.

– Dette er jo den eneste gangen i året hvor vi kan øve på treningsfeltet og ta det med på banen uten at det nødvendigvis får konsekvenser, sa han videre.

Det var imidlertid én spiller som fikk litt ekstra oppmerksomhet: Unge Kobbie Mainoo, som fylte 18 år så sent som i april.

Han startet sentralt på midtbanen i Casemiro-rollen, og endte kampen både med målgivende og en strålende prestasjon.

main2

Ja, man kan ganske lett argumentere for at han var bedre enn Arsenals 100-millioners-mann, Declan Rice. I alle fall i denne kampen.

– Kobbie var fantastisk, men United er jo berømte for å få frem unggutter. Han spiller nå også med selvtillit, og jeg likte prestasjonen hans. Han har også vist det før, i våres, men så ble han skadet, sa Ten Hag.

– Vi har også flere unggutter med her, men jeg vil ikke heve forventningene for mye. Premier League er tøft. Nivået og kravene der er tøffe, men ja, vi har noen gode, unge spillere, sa Ten Hag.

Uniteds nest beste, U21-gutta, møter Wrexham i neste kamp, natt til onsdag norsk tid, mens de store gutta møter Real Madrid torsdag.

Powered by Labrador CMS