varanetenhagjuli2023

– Han er ikke redd for å ta disse avgjørelsene

Publisert Sist oppdatert

Raphaël Varane har startet som kaptein i begge Uniteds treningskamper hittil, men som ventet var det Bruno Fernandes som fikk jobben.

Harry Maguire er fortsatt i klubben, men etter at Erik ten Hag i fjor høst satte den daværende kapteinen ut av laget, så har han nå fjernet kapteinsbindet fra Maguire.

– Han ønsker et lag med karakterstyrke, og han er lederen, så han må vise det selv. Han er ikke redd for å ta disse avgjørelsene, og for å ta det ansvaret. Det er det vi forventer fra manageren, sier Raphaël Varane om endringen av kaptein i et intervju med ESPN-journalist Rob Dawson.

Franskmannen setter pris på hvor tydelig manageren er.

– Han vet eksakt hva han ønsker. Han har vist besluttsomhet, og fra første dag har vi visst eksakt hva vi må gjøre, og hvor han ønsker å gå. Det er tydelig for alle spillerne og for laget, og vi har en god relasjon til manageren.

LES OGSÅ: Kommentar: «Jeg er veldig spent på bruken av Rashford og Garnacho»

Manchester United Pre-Season Training Session
TYDELIG TYPE: Erik ten Hag.

I tillegg til spillere som Fernandes og nettopp Varane, så har Ten Hag også hentet inn spillere som Casemiro og Lisandro Martínez som også har blitt viktige figurer i United – både på og utenfor banen.

– Vi trenger spillere med karakterstyrke og personlighet. Det er den typen karakterer en trenger om en ønsker å vinne store troféer. Noen ganger er forskjellen mellom et godt lag og et topplag noe mentalt. Vi må ha troen, vi må være besluttsomme, og spillernes karakter er viktig, fastslår Varane.

– Vi ønsker å kjempe om alle troféer. Det er forventningen for denne klubben. Vi ønsker å vokse som lag, være jevnere og kjempe om å være på toppen, sier Varane.

Manchester United v Olympique Lyonnais - Pre-Season Friendly
VIL KJEMPE OM FLERE TROFÉER: Raphaël Varane, her sammen med fans i Edinburgh.
Powered by Labrador CMS